Malovanka v únoru bez tramvají

27. 1. 2010 – 2.04 | 957x

Stavba SAT 2B (hloubené tunely Malovanka – Myslbekova) začíná vystrkovat růžky…
Po podzimní výluce tramvají v Myslbekově ulici kvůli přeložkám sítí a rekonstrukcí povrchu (dlažba => asfalt) v ulici Pod Královkou je tu další viditelnější etapa…
…příprava ulice Bělohorská na výrazně vyšší intenzitu automobilové dopravy (objížďka za uzavřenou ulici Patočkova).
Momentálně dochází k úpravám vozovek i chodníků (rozšíření, změna režimu parkování) a přípravě křižovatek na montáž světelné signalizace. Od 1. 2. 2010 bude přerušen provoz tramvají od křižovatky Bělohorská – Myslbekova (včetně) po křižovatku Bělohorská – Pod Královkou (a samozřejmě až na Bílou horu) V rámci této akce se „vezou“ i další práce: rekonstrukce části tramvajové křižovatky Malovanka, rekonstrukce tramvajové trati v Bělohorské ulici a rekonstrukce části výjezdu z tramvajové smyčky Malovanka.

Změny linkového vedení (výběr): více na doprava.cx nebo ropid.cz
15: Vysočanská – … – Brusnice – Pohořelec
22: Nádraží Hostivař – … – Pohořelec
X22: Bílá Hora – Malovanka – Pohořelec

Patočkova ulice by měla být na jaře uzavřena v úseku MÚK Malovanka – Myslbekova z důvodu budování hloubených tunelů v otevřené stavební jámě. Skoro v celé délce bude jáma „od domu k domu“ – přes celou šířku ulice. Objížďka bude vedena ulicemi Pod Královkou – Bělohorská – Mylbekova (Pohořelec) a „všechny“ křižovatky budou vybaveny světelnou signalizací (SSZ).
Následovat bude i úplné uzavření křižovatky Patočkova – Myslbekova…

FOTO: pondělí, středa

Diskuze a komentáře k článku jsou možné ve fóru.

pridej.cz Přidej na fungu.cz Přidat odkaz na Bookmarky.cz