Upozornění na dopravní opatření v Praze 6

7. 11. 2008 – 16.40 | 467x

V souvislosti s další etapou výstavby mimoúrovňové křižovatky Malovanka bude od soboty 8. listopadu 2008 od 05.00 hodin do pondělí 10. listopadu 2008 do 05.00 hodin omezen provoz na části ulice Patočkovy v prostoru křižovatky s vyústěním Strahovského tunelu. Dopravní opatření se dotkne individuální dopravy i autobusů městské hromadné dopravy.

Bude uzavřeno odbočení do Strahovského tunelu ve směru z centra – od ulice Milady Horákové. Objížďka za uzavřené levé odbočení povede po trase Patočkova – vlevo Myslbekova – vpravo Bělohorská – vpravo pod Královkou – vpravo Patočkova – vjezd do Strahovského tunelu.

Dále bude uzavřeno levé odbočení z ulice Pod Královkou do ulice Patočkovy ve směru z centra. Objížďka za tato uzavřená levá odbočení bude vedena obousměrně po trase Bělohorská – Patočkova.

Bude uzavřeno i levé odbočení z ulice Patočkovy do ulice Pod Královkou, objízdná trasa: Patočkova – vlevo Myslbekova – vpravo Bělohorská.

Autobusy MHD pojedou v době omezení v ulici Pod Královkou obousměrně ulicí Myslbekovou. Zbývající část vedení linek zůstává beze změny.

Od 10. listopadu 2008 od 05.00 hodin bude doprava převedena na novou komunikaci, která nahradí stávající vedení ulice Patočkovy.

V Praze 7.11.2008

zdroj: Magistrát Hlavního Města Prahy, http://magistrat.praha-mesto.cz/78662_Upozorneni-na-dopravni-opatreni-v-Praze-6

Diskuze a komentáře k článku jsou možné ve fóru.

pridej.cz Přidej na fungu.cz Přidat odkaz na Bookmarky.cz