Malovanka těsně před změnou

1. 11. 2008 – 23.15 | 1 583x

Stavba pokročila a Křižovatka Malovanka je právě těsně před změnou dopravního režimu – zprovoznění provizorní křižovatky Patočkova Strahovský automobilový tunel (SAT), která je severněji než stávající a bude rovněž vybavena SSZ. Stav po úplném převedení dopravy v této etapě, by měl zhruba odpovídat plánku fáze 2, který už je dlouho dobu k vidění na stránce o staveništi Malovanka.

Pravděpodobně dojde nejprve k převedení dopravy v relaci Letná Vypich do ulice Na Petynce a na dočasnou komunikaci, která byla vybudována na stropě, dočasně zasypané části a již dokončené části větve E (budoucí výjezd z tunelu od Letné směr Vypich). V křižovatce Patočkova Pod Královkou se připojí doprava ze SAT, je tu nové, zatím nefunkční SSZ.
Následně dojde k úpravě propojení SAT s novou křižovatkou (trochu tam překáží lampa) a převedení provozu SAT Vypich a Letná SAT přes novou křižovatku.
Dále bude upraveno propojení od nové křižovatky směr centrum, tam už je upraven střední dělící pás. A také propojení Patočkovy od Vypichu na větev D (Patočkova z centra), která bude dočasně sloužit pro provoz do centra, případně SAT.

Vše výše popsané je většinou odpozorováno, případně potvrzeno dostupnými informacemi, kterých není mnoho. Můžete zkontrolovat na místě a nebo v galerii.

Diskuze a komentáře k článku jsou možné ve fóru.

pridej.cz Přidej na fungu.cz Přidat odkaz na Bookmarky.cz