Archiv snímků webkamery Et netera a.s.

1. 11. 2008 – 10.26 | 3 350x

Asi všichni znáte webkameru firmy Et netera a.s., která sídlí Milady Horákové 108 přímo u stavební jámy. Díky ní můžeme nepřetržitě sledovat dění v západní části staveniště Letná. Dlouho se tam nic nedělo, ale posledních několik měsíců je tam čilý stavební ruch.

Dlouho jsme otáleli se zveřejněním archivu, protože se nám stále nedaří ho upravit do přijatelné podoby. A vzhledem k tomu, že se v tomto směru nic neděje, necháme to „zatím“ tak, jak to je…

Archiv jednotlivých snímků najdete na adrese http://mo.ttnz.cz/kamery/archiv-old/. Adresáře 2007 a 2008 obsahují snímky z příslušných roků, v nich jsou měsíce a v nich pak dny. PAk násludují už jednotlivé snímky ve formátu letna-rrmmdd-hhmm.jpg (např. letna-081101-0900.jpg je snímek pořízený 1. listopadu 2008 v devět ráno).
Pro pohyb v archivu je „zatím“ nutné použít tlačítko „zpět“ vašeho prohlížeče, případně odkaz „Parent Directory“, který vás posune o úroveň výš. Snímky neustále přibývají, momentálně v intervalu 20 minut, ale občas se nějaký neuloží.

Poslední adresář video obsahuje snímky za měsíc „poskládané“ do videosekvence. Odkaz na stránku jednotlivých videí je ve formátu letna-rrrr-mm.htm (např. letna-2008-10.htm odkazuje na stránku s videem za říjen 2008).


Uvítáme případné nápady a podněty, případně konkrétní PHP skripty, které by usnadnily pohyb v archivu.

30. 3. 2009 byla spuštěna nová verze archivu a nastaveno ukládání po minutě.

Diskuze a komentáře k článku jsou možné ve fóru.

pridej.cz Přidej na fungu.cz Přidat odkaz na Bookmarky.cz