Od 1. listopadu 2008 dopravní změny na Letné

25. 10. 2008 – 1.15 | 584x

POZOR změna: Kompletní uzavírka ulice Milady Horákové na Letné byla posunuta na začátek prosince – praha7.cz

Praha7.cz: Upozorňujeme občany, že od 1. listopadu 2008 dojde ke kompletní uzavírce ulice Milady Horákové od ulice u Sparty směrem ke stanici metra Hradčanská. Automobilová i náhradní autobusová doprava bude v obou směrech přesunuta na objízdnou trasu Jižní koridor na Letenské pláni. Výluka by měla trvat do května 2009.

O změně dopravy související s výstavbou Městského okruhu (MO) v úseku Malovanka – Pelc-Tyrolka rozhodl krizový pracovní tým primátora hl. m. Prahy, který se zabývá zajištěním plynulosti dopravy po dobu výstavby MO. Původně plánovaná výluka tramvajového provozu na Letné by tímto měla být zkrácena o jeden rok. Vzhledem k těmto úpravám magistrát upustil od uvažované výstavby tramvajové trati přes Letenskou pláň.

Tramvajová doprava by se na Letnou měla vracet od května 2009. Na polovinu tohoto měsíce je naplánovaná obnova provozu tramvají na smyčce Špejchar směrem od Letenského náměstí. V září 2009 bude obnoven celkový provoz tramvají od křižovatky Špejchar na Strossmayerovo náměstí. Kompletní tramvajový provoz v celém rozsahu stavby MO bude obnoven v září 2010.

Další info také na letenskaplan.webgarden.cz.

A jen pro informaci: Informace o dopravních opatřeních v souvislosti s vojenskou přehlídkou 28. října

Diskuze a komentáře k článku jsou možné ve fóru.

pridej.cz Přidej na fungu.cz Přidat odkaz na Bookmarky.cz