Noční Malovanka II.

7. 12. 2007 – 3.32 | 700x

Druhý „pokus“ o fotografie noční Malovanky z 6.12.2007 byl přidán do fotogalerie.

Na fotkách je vidět dokončené napojení mostu přes výjezd ze SAT do ulice Parléřova a ještě nedokončené přilehlé chodníky. Snad již všechny pilíře a opěry nové lávky pro pěší v různém stádiu rozpracovanosti. Ve stavební jámě, která je zase o kus hlubší a v jejím okolí odpočívá spousta náklaďáků. Krásně se již rýsuje téměř celá rampa „E“ – budoucí výjezd z tunelu od Prašného mostu směr Patočkova z centra. Situaci je možno si ujasnit na mapkách v sekci Malovanka.

Dále je v albu vánoční výzdoba ulic Pod Královkou a Bělohorská 🙂 A samozřejmě nějaká ta tramvaj… Popisky doplním během dne, protože teď už na to nevidím 🙁

  1. Odpovědi (3) to “Noční Malovanka II.”

  2. Nevim, jestli je uplne vhodne publikovat fotografie tohoto typu na strance, ktera se primarne zabyva stavbou MO. Ruku na srdce – jaky maji ty fotky prinos pro cloveka, ktery se chce podivat jak stavba postupuje dopredu?

    A kdyz uz publikovat, neskodila by radna selekce fotek. Nepovedene fotky a duplicity si nezaslouzi nic vic nez smazat …

    Od Tomas na Pro 7, 2007

  3. Ja bych oponoval, v fotek je videl soucasny stav a proc by nemely byt uverejneny? Nepovedene fotky si nezaslousi mit velkou nastevnost, ale kdyz uz neni lepsi … musime se s tim spokojit. Ci se jet vypravit na misto sam anebo si pockat za nekdo bude mit cestu kolem a stavbu zdokumentuje riskujic uraz od nastvanych delniku.

    Od wizard_01 na Pro 7, 2007

  4. Fotky budou samozrejme „vyselektovany“ a popresouvany, ale vzhledem k nafoceni ve vecernich hodinach, publikaci v noci a memu pracovnimu vytizeni 🙂 na to nebyl zatim cas. Uz nevim v ktere diskusy jsem resili, jestli je lepsi pockat, az dude cas na selekci, ci popisky a nebo publikovat fotky „hned“ a upravit je pozdeji. Ja zastavam rychlost publikace 🙂 Diky za nazor! Muzem rozjet diskuzy na zdejsim diskuznim foru 🙂

    Od kasme na Pro 7, 2007

Zanechat komentář

pridej.cz Přidej na fungu.cz Přidat odkaz na Bookmarky.cz