1

Téma: PPO - protipovodňová opatření

možná už tu někde nějakou zmínku máme, ale nenašel jsem sad

2

Re: PPO - protipovodňová opatření

Cvičení „Holešovice 2011“ prověří výstavbu protipovodňových zábran

Na základě rozhodnutí primátora hl. m. Prahy Bohuslava Svobody se od soboty 1. října do neděle 2. října uskuteční cvičení „Holešovice 2011“. Jeho cílem je prověřit součinnost všech složek při výstavbě protipovodňových hrazení v oblasti Holešovic v úseku od Libeňského mostu k podjezdům ve Stromovce. Cvičení vychází z předpokladu, že by Praha musela řešit povodňovou situaci ve chvíli, kdy by se očekával na Vltavě 3. stupeň povodňové aktivity. 

http://www.praha.eu/jnp/cz/home/magistr … tavbu.html

nebo

http://www.praha7.cz/aktuality/cviceni- … -2011.html

nebo

http://praha.idnes.cz/protipovodnove-cv … zpravy_sfo

3

Re: PPO - protipovodňová opatření

Praha je připravena na masivní povodně, zjistilo cvičení v Holešovicích
1. října 2011  15:11
Praha se vypořádá s ještě většími povodněmi, než byly ty v roce 2002, kdy voda zaplavila metro. Po nedělním protipovodňovém cvičení to uvedl pražský primátor Bohuslav Svoboda. V téměř kilometrové hrázi bylo odhaleno jen jedno slabé místo ve Stromovce. Jednalo se o vadný sloupek.
http://praha.idnes.cz/praha-je-priprave … -zpravy_jj

4

Re: PPO - protipovodňová opatření

Jen jedno slabé místo i tak znamená, že kdyby přišla povodeň, bude zas P7 pod vodou sad

Thumbs up Thumbs down

5

Re: PPO - protipovodňová opatření

Cvičení „Holešovice 2011“ prověřilo výstavbu protipovodňových zábran
http://www.pozary.cz/clanek/47407-cvice … ch-zabran/
fotečky

Rada hlavního města Prahy vzala na vědomí Zprávu o cvičení výstavby protipovodňových opatření "Holešovice 2011"
http://www.praha.eu/jnp/cz/home/magistr … la_na.html

6

Re: PPO - protipovodňová opatření

Výsledky cvičení výstavby protipovodňových opatření

Rada hlavního města Prahy vyhodnotila zjištěné závady na protipovodňových opatřeních zjištěných při cvičení Holešovice 2011, které proběhlo v sobotu 1. října 2011. Na základě zjištěných závad byl vypracován Harmonogram odstranění nedostatků a Plán prověřovacích cvičení výstavby protipovodňových opatření hlavního města Prahy do koku 2014.
24. leden 2012

/zpráva ze 3. jednání Rady hl. m. Prahy 24. ledna 2012/

„Komise konstatovala, že závady na těžkých hradidlech, zjištěné při cvičení Holešovice 2011, nejsou tak závažné, aby ohrozily funkčnost této části protipovodňových opatření hlavního města Prahy. Nedostatky mobilního hliníkového hrazení budou odstraněny co možná nejdříve, neboť při povodni se počítá s užitím většího množství improvizovaných opatření,“ řekl primátor hl. m. Prahy Bohuslav Svoboda a k harmonogramu odstranění nedostatků dodal:

Zpracovaný Plán prověřovacích cvičení výstavby protipovodňových opatření hl. m. Prahy do roku 2014 reaguje na rozsah již vybudovaných protipovodňových opatření. Je zaměřen na prověření výstavby nově vybudovaných částí.

„Jako první je navrženo prověřovací cvičení na etapě 0001 Staré Město – Josefov. Tato etapa byla jako jediná vybudována před povodní v roce 2002, která toto území ochránila před velkou vodou, a jejíž 10. výročí si letos připomeneme,“ řekl primátor Bohuslav Svoboda. „Současně prověří protipovodňovou linii v úseku Národního divadla, kde probíhaly stavební zásahy do protipovodňových opatření.“
http://www.praha.eu/jnp/cz/home/magistr … tavby.html

http://www.youtube.com/watch?v=d1nqZIGNciY

7

Re: PPO - protipovodňová opatření

Praha otestuje, zda je připravená na záplavy. Zkouška omezí i dopravu
23. července 2012  14:06
Velký záplavový test se v Praze uskuteční v sobotu 11. srpna. Jeho cílem je prověřit nácvik výstavby protipovodňové ochrany hlavního města. Cvičení potrvá od páté hodiny ranní do jedenácté večerní. Veřejnost si nainstalované protipovodňové zábrany bude moci prohlédnout. Řidiče čekají během testu dopravní omezení.

http://praha.idnes.cz/velky-test-zaplav … zpravy_sfo

8

Re: PPO - protipovodňová opatření

8.8.2012 Informace o dopravních opatřeních 11. srpna 2012
    V sobotu 11. srpna 2012  v souvislosti se cvičením stavby protipovodňových opatření Staré Město 2012 budou od 03.00 do 23.00 hodin uzavřeny tyto komunikace a částečně i chodníky...
http://www.praha.eu/jnp/cz/home/magistr … ch_11.html

    7.8.2012 Cvičení „Staré Město 2012“
    V sobotu 11. srpna 2012 se uskuteční prověřovací cvičení výstavby mobilních protipovodňových zábran a dalších prvků protipovodňové ochrany pod názvem „Staré Město 2012“. A to v úseku Masarykovo nábřeží - Na Františku.
http://www.praha.eu/jnp/cz/home/magistr … _2012.html

9

Re: PPO - protipovodňová opatření

Kolem Vltavy vyrostly hráze proti povodním, Praha má manévry

Zdroj: http://praha.idnes.cz/velke-povodnove-c … zpravy_skr

10

Re: PPO - protipovodňová opatření

Provozní zkouška uzávěru Čertovky

V souladu s manipulačním řádem vodního díla uzávěr Čertovky se ve dnech 19. až 21. září 2012 uskuteční jeho provozní zkouška. Jedná se o tzv. zkoušku v plném rozsahu, kdy bude možné vidět kompletní řešení uzavření Čertovky v případě povodně.

http://www.praha.eu/jnp/cz/home/magistr … tovky.html

11

Re: PPO - protipovodňová opatření

Město nechalo vyklidit náplavky na území Prahy 1, 2 a 5. Povodí Vltavy ve 12.10 hodin uzavřelo protipovodňová vrata na Čertovce. Dále byl zastaven provoz přívozů v Modřanech, Sedlci a Podbabě – Pohoří.

Vzhledem k předpokládaným hodnotám průtoku ve Vltavě bude dnes od 22.00 hodin zastavena lodní doprava v centrální Praze, budou postavena mobilní hrazení na Zbraslavi – podchod k loděnici, na Starém Městě - podchod do Divadelní ulice a budou uzavřena ocelová těsnicí vrata v nábřežní zdi na Smetanově nábřeží (pod hotelem Four Seasons).

http://www.praha.eu/jnp/cz/home/magistr … pne_1.html

12

Re: PPO - protipovodňová opatření

že by kolaudace... smile

od: 27.03.2013 07:00:00 do: 27.03.2013 20:00:00
ulice Dostihová, mezi křižovatkami ulic Strakonická a Mezichuchelská, Praha-Velká Chuchle, Praha, uzavřeno, mimořádná událost, Od 27.03.2013 07:00 Do 27.03.2013 20:00, montáž protipovodňových opatření, Vydal: Magistrát Hl. města Prahy

13

Re: PPO - protipovodňová opatření

Praha se obrnila proti povodním
http://aktualne.centrum.cz/domaci/fotog … m-v-praze/

Praha - Obranný val, který má ochránit Prahu před povodní, je prakticky hotov. Jednou z posledních etap, která má celé dílo uzavřít, je ochrana Velké Chuchle.

Podívejte se, jak je hlavní město připravené na velkou vodu.

14

Re: PPO - protipovodňová opatření

Protipovodňové zábrany v Praze patří městu, stavbu zajišťují dobrovolní hasiči

07.06.2013, 06:30 PHA | Hasičina
Jak je zřejmé z některých vyjádření dobrovolných hasičů, stěžují si, že jejich kolegové z HZS hl. m. Prahy hází zodpovědnost za protipovodňové zábrany na své dobrovolné kolegy. Obyvatelé Prahy pak mají pocit, že se zábrany začaly stavět pozdě. Požádali jsme náměstka ředitele HZS hl. m. Prahy plk. Ing. Hoška, aby nám celou logistiku kolem zábran vysvětlil z pohledu pražských hasičů.

http://www.pozary.cz/clanek/65875-proti … ni-hasici/

15

Re: PPO - protipovodňová opatření

Praha opravuje poškozené protipovodňové stěny

Primátor Tomáš Hudeček pokládá za důležitou přesnou identifikaci a následnou opravu závad protipovodňových opatření, které se objevily po letošních povodních. Ve spolupráci s Komisí pro odstraňování následků povodní 2013 sleduje zajištění oprav jednotlivých prvků, které byly v uplynulých letech budovány.

    22. červenec 2013

Prostřednictvím Odboru bezpečnosti a krizového řízení Magistrátu hl. města Prahy byla pověřena identifikací škod na protipovodňových opatřeních spol. Vodní díla – TBD. Primátor pokládá za podstatné, aby systém fungoval co nejlépe nejen na základě oprav, ale i obnoveného povodňového plánu.

Odbor městského investora Magistrátu hlavního města Prahy se v současné době zabývá opravami protipovodňových opatření na území hlavního města Prahy. V těchto dnech se zjišťují konkrétní závady a souběžně probíhají opravy. Například v Praze 7, v ulici Za elektrárnou se upravuje konstrukce těžkého protipovodňového hrazení. Upravuje se dosedací práh, který se doplňuje o masivní kovový profil a proběhne repasování těžkého hrazení. Součástí je i sanace betonových stěn a sarkofágu, kde jsou jednotlivé prvky uloženy. Stejný rozsah prací očekává po schválení tisku Radou hlavního města Prahy i ulici Varhulíkové v Holešovicích. Opravou projde rovněž poškozená štětová podzemní stěna mezi Karlovým mostem a Čertovkou.

Podle primátora Hudečka jsou ale kromě správně fungujících protipovodňových hrází důležité i další faktory. Tím je v první řadě i inovace povodňového plánu.  „Bezchybná funkce protipovodňových stěn je pro Prahu nezbytná. Práce na opravách ale musí jít ruku v ruce s dalšími opatřeními, především s obnovou povodňového plánu. Ten příští, inovovaný, na kterém se pracuje, bude využívat např. geodetické zaměření k upřesnění terénu,“ říká Tomáš Hudeček.

http://www.praha.eu/jnp/cz/home/magistr … dnove.html

16

Re: PPO - protipovodňová opatření

Praha nechá vybudovat vakový jez u plavebních komor v Podbabě
3. Říjen 2014

Praha musí vybudovat takzvaný vakový jez u plavebních komor v Podbabě. Má při povodni ochránit místní plavební kanál. Teprve potom bude Praha moci získat stavební povolení na výstavbu nové části Ústřední čistírny odpadních vod (ÚČOV) na Císařském ostrově.

ČTK to zjistila z materiálu, který schválili v úterý radní hlavního města. Jeho cena není v materiálu uvedena. V první části vyjde výstavba nové čistírny na necelých šest miliard korun a spuštěna má být v roce 2017.

V případě povodní mají být kvůli lepšímu průtoku velké vody velkou i malou plavební komorou sklopeny jejich horní vrata. Avšak zároveň je třeba ochránit plavební kanál nad komorami. „Jako optimální technické řešení uzavření plavebního kanálu byl zvolen vakový jez. K jeho hlavním výhodám patří mimo jiné jednoduché konstrukce a jednoduché ovládání,“ píše se v materiálu. Jez bude 30 metrů před silničním mostem v ulici Za Elektrárnou a při běžném průtoku vody ve Vltavě bude sklopen.

Vybudování jezu by mělo podle materiálu trvat zhruba 20 měsíců a stavět by se mělo začít v první polovině příštího roku.

Kromě jezu má vzniknout ještě lávka, která povede k malé elektrárně umístěné na pravém takzvaném platě velké komory. Město rovněž nechá zkultivovat prostor záplavového území v okolí budoucí nové čističky na Císařském ostrově. Na neudržovaném území jsou náletové dřeviny a skládka zeminy. Také tady se začne pracovat v první polovině roku 2015 a práce potrvají osm měsíců.

Přestavba čistírny vyjde v první fázi na 5,79 miliardy korun. Do zkušebního provozu, který potrvá rok, má být uvedena v prosinci 2017. Čistírnu musí město postavit kvůli předpisům EU. Pokud ji Praha nestihne do roku 2017 přestavět, hrozí jí ze strany EU pokuta až milion korun denně. Příprava stavby začala v roce 2004 a provází ji mnoho problémů a sporů. Praha původně chtěla získat peníze na přestavbu a dostavbu z fondů Evropské unie, ta jí ale peníze odmítla dát.

Zdroj: ČTK

http://www.nase-voda.cz/praha-necha-vyb … r-podbabe/

Thumbs up Thumbs down

17

Re: PPO - protipovodňová opatření

Protipovodňová opatření v linii Karlín – Libeň projdou opravami

Rada hl. m. Prahy dnes schválila záměr uzavřít smlouvu s vítězem veřejné zakázky malého rozsahu na opravu protipovodňových opatření linie Karlín - Libeň společností Průmstav, a.s. Hodnota veřejné zakázky činí 2.188.345 Kč bez DPH.

    5. květen 2015

/zpráva ze 17. jednání Rady hl. m. Prahy 5. května 2015/

„Při prohlídkách byly zjištěny a zdokumentovány závady, které je třeba v rámci zachování funkčnosti a spolehlivosti protipovodňových opatření bezodkladně odstranit. Jde například o očištění a zatmelení prasklin v betonu, doplnění tmelu do spár, opravy obetonování poklopů kanalizačních šachet a odstranění náletových dřevin. Kromě toho bude opravena i blízká cyklostezka,“ uvedla radní Jana Plamínková.

18

Re: PPO - protipovodňová opatření

Modřanská protipovodňová opatření projdou opravami

Rada hl. m. Prahy dnes schválila návrh smlouvy na rekonstrukci dosedacího prahu těžkého hrazení a opravu povrchů hradidel a betonových ploch v ulici K Jezu v Modřanech. Byla vybrána nabídka uchazeče Průmstav, a.s. s cenou 2 283 072,67 Kč bez DPH.

    23. červen 2015

/zpráva z 24. jednání Rady hl. m. Prahy 23. června 2015/

„Jde o rekonstrukci protipovodňové ochrany městské části Praha Modřany, která pochází z roku 1989. Doba plnění veřejné zakázky jsou tři měsíce,“ upřesnila radní Jana Plamínková.

Veřejná zakázka řeší rekonstrukci dosedacího prahu těžkého hrazení a opravu povrchů hradidel a betonových ploch. Stavba rekonstrukce dosedacího prahu bude rozdělena na fázi výkopu s bouráním starého dosedacího prahu a fázi vybudování nového dosedacího prahu s uvedením komunikace a chodníků do původního stavu. Dále bude následovat oprava stávajících betonových ploch.

Součástí rekonstrukce bude i repasování těžkých hradidel, které jsou uskladněny v blízkosti železničního mostu. Jedná se o 15 ks těžkých hradidel délky 14,5 m. Dále bude provedena obnova nátěru na vodicích profilech hradidel osazených v bočních pilířích mostu.

19

Re: PPO - protipovodňová opatření

Praha chce rozšířit protipovodňovou ochranu mezi Modřanským jezem a Branickým mostem

Město nechá prověřit možnosti modernizace a rozšíření protipovodňové ochrany části hl. m. Prahy v úseku mezi Modřanským jezem a Branickým mostem. Tuto veřejnou zakázku zadá, jak dnes rozhodla Rada hl. m. Prahy, Fakultě stavební ČVUT v Praze.

http://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/magi … novou.html


V ulici Šárovo kolo vyroste protipovodňová ochranná stěna

Rada hl. m. Prahy dnes schválila záměr veřejné zakázky na vybudování ochranné stěny v ulici Šárovo kolo v Radotíně. Ta je navržena pro eliminaci dynamického účinku počáteční fáze povodňového stavu a měla by obyvatelům přilehlých nemovitostí poskytnout dostatek času na evakuaci majetku z přízemních prostor, případně na evakuaci osob z celého prostoru. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je 26 500 000 Kč bez DPH.

http://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/magi … roste.html

20

Re: PPO - protipovodňová opatření

Protipovodňové zábrany v Praze mají trhliny, ohroženo je hlavně Staré Město
    14. června 2016  19:00

    Popraskaný a rozpadající se beton, netěsnící spáry, nevhodně zasazené stromy nebo propadlá dlažba okolo úchytů pro upevnění panelů mobilní protipovodňové zábrany. Na jejich špatný technický stav může doplatit Staré Město i Kampa. Podle Libora Hadravy, radního pro bezpečnost, ale není stav tak vážný.

    Zdroj: http://praha.idnes.cz/protipovodnove-za … zpravy_rsr

21

Re: PPO - protipovodňová opatření

Informace o dopravních opatřeních v souvislosti s protipovodňovým cvičením Holešovice 2016

V sobotu 24. září 2016 se v Praze uskuteční prověřovací protipovodňové cvičení Holešovice 2016, které bude doprovázeno některými nutnými dopravními opatřeními. Cvičení bude probíhat v úseku protipovodňové ochrany hl. m. Prahy na levém břehu Vltavy od Hlávkova mostu po budovu LightHouse u Libeňského mostu.

    20. září 2016

Dopravní opatření se budou týkat vybraných komunikací na území Prahy 7, které budou od soboty 24. září od 02:00 hodin do neděle 25. září do 02:00 pro dopravu (částečně či zcela) uzavřeny:

    Bubenské nábřeží – pravý jízdní pruh v úseku Hlávkův most – Argentinská
    Bubenské nábřeží – úsek Argentinská – Komunardů
    Komunardů – úsek od vjezdu do Pražské tržnice – Bubenské nábřeží
    Na Maninách – Jateční směrem k Vltavě
    Jateční – Na Maninách – V Háji
    Jankovcova – V Háji – Tusarova
    Tusarova – Jankovcova – Bubenské nábřeží

Světelné signalizační zařízení na křižovatce ulic Dělnická a Komunardů bude přepnuto na blikající žlutou.

Objížďka za uzavřené komunikace ve směru z centra povede po trase: Bubenské nábřeží – Argentinská – Dělnická.

Objížďka za uzavřené komunikace ve směru do centra povede po trase: Libeňský most, Dělnická, Argentinská, Za Viaduktem.

Dopravní opatření se budou týkat i MHD – tramvajové linky č. 1, 12, 14 a 25, Přívoz P7:

Bude přerušen provoz tramvají v úseku Vltavská – Dělnická:

    linka číslo 1 bude v úseku Strossmayerovo náměstí – Maniny odkloněna přes zastávky Výstaviště Holešovice a Ortenovo náměstí,
    linka číslo 12 bude v úseku Strossmayerovo náměstí – Výstaviště Holešovice odkloněna přes zastávku Veletržní palác,
    linka číslo 14 bude v úseku Bílá labuť – Palmovka odkloněna přes zastávky Florenc a Invalidovna,
    linka číslo 25 bud v úseku Vltavská – Palmovka odkloněna přes zastávky Těšnov, Florenc a Invalidovna.

Po dobu výluky bude v obou směrech zřízena zastávka Vltavská na předmostí Hlávkova mostu.

Přívoz P7 v úseku Štvanice – Pražská tržnice nebude v provozu.

22

Re: PPO - protipovodňová opatření

Zkouška uzávěru Rokytky a Libeňských přístavů

http://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/magi … skych.html

Správce vodního díla "Uzávěr Rokytky a Libeňských přístavů“ Povodí Vltavy-závod Dolní Vltava, s. p., uskuteční od 19. do 21. října 2016 velkou provozní zkoušku tohoto díla.

    14. říjen 2016

„Uzávěr Rokytky a Libeňských přístavů spolu s čerpací stanicí, mobilním hrazením, zemními valy a pevnými zídkami chrání proti velké vodě území od Libeňského mostu až k vjezdu do Libeňských přístavů. Provozní zkoušky na této části protipovodňových opatření probíhají pravidelně 4x ročně, z toho je jedna velká zkouška s čerpáním – letos právě od 19. do 21. října,“ uvedl radní hl. m. Prahy Libor Hadrava.

Pro média je nejatraktivnější druhý den zkoušky, kdy proběhne naplnění vakového jezu mezi Rokytkou a Libeňskými doky, uzavření obou vzpěrných vrat a čerpání všemi čerpadly jak na trvalé připojení elektrické energie, tak na náhradní zdroje energie.

V předstihu od 15. do 18. 10. 2016 se bude zajišťovat prověrka připravenosti objektu protipovodňové čerpací stanice Libeň. Dále budou probíhat údržbářské a vegetačních úpravy na objektu čerpací stanice.

V souvislosti s provozní zkouškou bude rovněž z důvodu bezpečnosti uzavřena na jeden den cyklostezka vedená přes těleso tohoto vodního díla. „O její zajištění strážníky jsem konkrétně na 20. října 2016 požádal představené Městské policie hlavního města Prahy,“ doplnil radní Hadrava.

Časový harmonogram zkoušky naleznete v příloze.

http://www.praha.eu/public/90/6d/ec/230 … kytka.docx


v sobotu se pojede Rokytka http://objednavka.dronte.cz/akce/vodack … 42/detail/

a v neděli Botič http://objednavka.dronte.cz/akce/vodack … 43/detail/

23

Re: PPO - protipovodňová opatření

Cyklostezka přes čerpací stanici a uzávěr přístavů Libeň bude 25. a 26. října uzavřena

Při velké provozní zkoušce vodního díla "Uzávěr Rokytky a Libeňských přístavů“, která se uskutečnila tento týden, se ukázalo, že je nutné provést další čištění dna uzávěru Libeňského díla. Práce budou prováděny ve dnech 25. a 26. října a během těchto dnů bude uzavřena cyklostezka vedoucí přes čerpací stanici a uzávěr přístavů.

    21. říjen 2016

Podle správce vodního díla, Povodí Vltavy, bude provedeno hluboké čištění pod vzpěrnými vraty uzávěru. K tomu bude třeba mezivratí zahradit těžkými naplavovacími trámci za pomocí jeřábu a odčerpat z mezipolí vodu.

„Bez uzavření cyklostezky by mohlo dojít k ohrožení zdraví cyklistů a chodců. Požádal jsem ředitele Městské policie hlavního města Prahy, aby po oba dny byl zajištěn v této lokalitě dohled strážníků a zajištěna tak bezpečnost veřejnosti,“ informoval radní hl. m. Prahy Libor Hadrava.

24

Re: PPO - protipovodňová opatření

Vážení,
v sobotu 30. září 2017
se uskuteční povodňové cvičení
Troja 2017
zaměřené na prověření koordinace a ověření časových lhůt potřebných k výstavbě mobilních protipovodňových opatření.
Jedná se o první cvičení, pořádané v oblasti Troji a zároveň o první povodňové cvičení, které se koná v nočních hodinách.
Jménem primátorky hl. m. Prahy Adriany Krnáčové
a radního hl. m. Prahy Libora Hadravy bychom Vás rádi pozvali ke sledování průběhu akce.
Pokud budete mít zájem se cvičení zúčastnit, sraz zástupců médií je ve 21.45 hodin na místě označeném v přiložené mapce. Prosíme o dochvilnost, neboť do místa cvičení bude přístup omezen.
Ukážeme Vám dvě místa, kde budou stavěny protipovodňové zábrany. Pro přepravu z místa srazu na další stanoviště a zpět můžete použít vlastní vozy, doprava pro ty, kteří autem nepřijedou, je zajištěna.
V případě nejasností nás, prosím, kontaktujte.
Praha 18. 9. 2017

25

Re: PPO - protipovodňová opatření

V Karlíně a Libni se koná v sobotu protipovodňové cvičení. Uzavře ulice

Pražský magistrát uzavře kvůli protipovodňovému cvičení v pražském Karlíně a Libni tuto sobotu některá nábřeží, ulice a tunely. Cvičení se bude konat od 7:00 do 20:00.

Na území Prahy 1 bude v sobotu uzavřeno Dvořákovo nábřeží od ulice Klášterská po nábřeží Ludvíka Svobody. Ani na něj se řidiči nedostanou. Omezen bude provoz také v Těšnovském tunelu, kde bude snížen počet jízdních pruhů. Objízdná trasa povede přes Čechův most na nábřeží Edvarda Beneše a nábřeží Kpt. Jaroše a Hlávkův most. Uzavřena bude i ulice Nové Mlýny a stezka podél nábřeží Ludvíka Svobody.

V Praze 8 bude provoz omezen na Rohanském nábřeží, a to dva pruhy ve směru do centra od křižovatky s ulicí U nádražní lávky po křižovatku s ulicí Ke Štvanici. Zavřena bude stezka od Rohanského nábřeží podél Vltavy k ulici Za Karlínským přístavem a cyklostezka pod Libeňským mostem. Kvůli cvičení budou uzavřeny ulice U Českých loděnic, Pátkova, Štorchova a chodníky v Thomayerových sadech u studánky Libeňka.

Zdroj: https://prazsky.denik.cz/zpravy_region/ … 80920.html
https://prazsky.denik.cz/zpravy_region/ … 80920.html

Thumbs up Thumbs down