Administrátoři si vyhrazují právo příspěvky nesplňující níže uvedená pravidla mazat nebo přesunout bez varování a udání důvodu. Věříme, že drtivá většina diskutujicích to chápe.

  • 1. Preferován je jazyk spisovný, případně jazyk okořeněný trochou slangu. Vulgární příspěvky, případně příspěvky obsahující sprostá slova budou smazány.
  • 2. Diskutujcí přirozeně spolu mohou nesouhlasit, je to koření každé diskuse. Vzájemné napadání však tolerováno nebude. Stejně tak nejsou vítány subjektivní soudy nad jednou konkrétní osobou nebo skupinou osob.
  • 3. Před možným dotazem si prosím pomocí prohledávání ověřte, zda-li se obdobný dotaz v diskusi již nevyskytnul.
  • Při diskutovaní se držte předmětu diskuse. Příspěvky které se předmětu netýkají, budeme muset bohužel zejména z důvodu přehlednosti smazat nebo přesunout.
  • 4. Při zakládání nového tématu se prosím držte kategorií a nazvěte ho tak, aby každý na první pohled rozumněl o čem je řeč.
  • 5. Fórum může číst každý, nicméně k napsání příspěvku do diskuse je třeba se zaregistrovat. Každý diskutující se registruje pouze jednou. Těm, kteří si zřídí více identit zejména za účelem matení ostatních, bude zamezen přístup na fórum (ban) s náležitým vysvětlením veřejnosti. Pokud zapomenete heslo, ozvěte se, rádi vám pomůžeme. Pokud si chcete založit jinou identitu z jiných rozumných důvodů než výše uvedených, učiňte tak. Při banování uživatele rozhoduje zdravý rozum, nikoli algoritmy.
  • Děkujeme za pochopení. Co svět světem stojí, při rozrůstání jakékoli lidské komunity hrozí infiltrace zakomplexovanými blbci. Admini jsou tu proto, aby toto riziko snížili a slušní diskutující nebyli otravováni. Pokud se komukoli výše uvedené nelíbí, může jít do jiné diskuse. Internet je dost velký pro všechny.

    Admin