1

Téma: Nové vizualizace na tunelblanka.cz

S_M_Lomoz napsal:

Co lze snadno přehlédnout, to jsou nové vizualizace k datu 17.6.2008. Na stránkách tunelblanka.cz jsou uvedeny jednotlivé ZIPy pod přeházenými odkazy, proto to napravím aspoň tady:
Infografika pro tisk / vizualizace - část I.
Infografika pro tisk / vizualizace - část II.
Infografika pro tisk / přehledná situace (ta se nezměnila)
Vizualizace jsou nově udělané od Malovanky po křižovatku U Vorlíků. Zmizel z nich Kaplického blob, přibylo zeleně a změnilo se dopravní značení. IMHO si někdo s tím opravdu vyhrál, jenom si dovolím protestovat proti vzhledu horních pater domů proti zastávkám z centra na Hradčanské. Šikmou střechu bez vikýřů ty domy nikdy neměly.

2

Re: Nové vizualizace na tunelblanka.cz

Wizard_01 napsal:

WOW smile Na novych vizualizacich se objevuji cyklopruhy. Ze by se fakt nakonec podarilo auto-matu dokopat Prazsky magistrat k cinnosti? To se mi nechce verit! Jeden z prvnich projektu, kde se s tim uz pocita pred dokoncenim.

Tohle je z MHMP:

Problematika Městský a Pražský okruh

Cyklistická řešení MO jsou dořešována v projektu.
Komise považuje za nutné zachovat provoz (minimálně prostupnost území dotčeného stavbou) na trase A2 při stavbě nového mostu PO Lahovice – Komořany.

Vizualizace jsou povedene, prijemne me prekvapilo reseni na Prasnem moste a v okoli Myslbekovi. Neprijemne me prekvapuje neredukce IAD na povrchu. Ted budou 2 pruhy v podzemi a 2 nahore :-(