126

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

Od: 04.10.2013 19:30:00 Do: 06.10.2013 12:00:00

R1, tunel Lochkov, ve směru Ruzyně - R7, zúžená vozovka na dva jízdní pruhy, práce údržby mytí, servisní a údržbové práce v tunelu.

Od: 04.10.2013 21:00:00 Do: 06.10.2013 12:00:00

R1, mezi km 13.4 a 11.8, ve směru D1, provoz převeden do protisměru, práce údržby mytí, servisní a údržbové práce v tunelu

Od: 04.10.2013 21:00:00 Do: 06.10.2013 12:00:00

R1, tunel Cholupice, ve směru Ruzyně - R7, provoz převeden do protisměru, práce údržby mytí, servisní a údržbové práce v tunelu

127

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

Nehoda tří aut blokuje Lochkovský tunel v Praze, nákladní auta stojí

Lochkovský tunel v Praze je zavřený ve směru k dálnici D1. Po osmé hodině se na Pražském okruhu srazila dvě osobní a nákladní auto. Jeden člověk byl lehce zraněn. Osobní auta odklání policie přes ulici K Barrandovu, nákladní doprava stojí.

Zdroj: http://praha.idnes.cz/uzavreny-lochkovs … zpravy_cen

128 Naposledy upravil: kasme (02.11. 2013 17.15)

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

později i NA pustili K Barrandovu...

Kvůli nehodě kamionu byl uzavřen Pražský okruh směrem k D1

   Praha 2. listopadu (ČTK) - Kvůli nehodě kamionu byl dnes kolem 08:30 uzavřen Lochkovský tunel na Pražském okruhu ve směru k dálnici D1. Dva lidé se lehce zranili. ČTK to řekla policejní mluvčí Hana Jeřábková. Do odvodňovacího systému tunelu uniklo po nehodě velké množství nafty, bude nutné ji odstranit.
   Nehoda podle Jeřábkové blokuje všechny jízdní pruhy. 'Nákladní i osobní doprava je odkláněna na ulici K Barrandovu,' uvedla. Kolony se tvoří před místem nehody na okruhu, ale ani na ulici K Barrandovu ani na navazující Jižní spojce zatím pražská Technická správa komunikací nezaznamenala kvůli nehodě větší dopravní problémy.
   Jak dlouho omezení potrvá, zatím policisté nevědí. 'Na místě jsou kromě policie a zdravotníků také hasiči, na silnici totiž vytekly provozní kapaliny,' doplnila mluvčí policie. Nafta z kamionu podle policistů natekla až do odvodňovacího systému tunelu. Odstranit ji bude muset specializovaná firma.

před jednou provoz jedním pruhem

Až kolem 13:30 se podařilo zprůjezdnit jeden pruh a po 15:00 plně obnovit provoz.

129

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

Mno, som pozeral, keď sa tu> http://mapy.cz/#!x=14.392006&y=49.9 … pxXSN.KUOk cez všetky pruhy otáčal vyprošťovací voz...

Thumbs up Thumbs down

130

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

Pražský okruh na hodinu uzavřela ve směru na D1 nehoda tří aut

   Praha 12. listopadu (ČTK) - Nehoda tří vozů dnes odpoledne asi na hodinu uzavřela Pražský okruh ve směru na dálnici D1. Před místem havárie, která se stala zhruba na 18. kilometru okruhu u sjezdu na Ořech, se tvořily kolony. ČTK to oznámily policie a Ředitelství silnic a dálnic.
   Zhruba hodinu po srážce byl pro osobní i nákladní auta otevřen jeden jízdní pruh. Nehoda si vyžádala jedno zranění.
   Osobní auta mohla kolem místa nehody s opatrností projíždět odstavným pruhem krátce po havárii, pro kamiony byl však úsek více než hodinu zcela neprůjezdný. 'Kolem 17:00 už ale mohla jedním pruhem projíždět i nákladní auta,' řekl mluvčí pražské policie Jan Daněk.

http://praha.idnes.cz/dopravni-nehody-u … zpravy_sfo

131

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

dle foto auto leželo v dělícím pásu mezi kolektorem a D1 směr Praha těsně před mostem přes R1
cca http://mapy.cz/s/95yp
že by moc plynu na konci zatáčky?...

14.01.2014 15:31 Zásahy | Středočeský kraj

Na rychlostní komunikaci R1 havarovalo osobní vozidlo do svodidel a částečně omezilo také provoz na přilehlé dálnici D1 – na jejím desátém kilometru. Na místo museli zamířit hasiči, záchranáři i policisté.

FOTO http://www.pozary.cz/clanek/75764-na-ry … ozidlo-do/

Kvůli nehodě byl uzavřen nájezd z Pražského okruhu na D1

   Praha 14. ledna (ČTK) - Vážná zranění hlavy a obličeje utrpěl dnes odpoledne mladý řidič při nehodě osobního auta u nájezdu z Pražského okruhu na brněnskou dálnici. Muž také přišel o paži. ČTK to sdělila mluvčí středočeských záchranářů Tereza Vojtová. Kvůli nehodě byl několik minut uzavřen nájezd na dálnici u Modletic ve směru na Prahu, informoval ČTK mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek.
   Řidič narazil se svým vozem do svodidel. V autě zůstal zaklíněn, vyprostit jej museli hasiči. Po nehodě zůstával v bezvědomí a jeho stav byl vážný. Záchranáři ho převezli do vinohradské nemocnice.
   Podle pražského policejního mluvčího Tomáše Hulana byl vyžádán i vrtulník, ale ten nemohl být nasazen kvůli nevhodným povětrnostním podmínkám.

132

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

Provoz v Lochkovském tunelu na Pražském okruhu bude omezený do konce ledna
16. ledna  2014 v 10:08

Přibližně tři týdny by řidiči měli počítat s uzavírkou jednoho tubusu Lochkovského tunelu na okruhu kolem Prahy. Podle Ředitelství silnic a dálnic pondělní požár kamionu poškodil vozovku i většinu technologií. Škody odhaduje na několik milionů korun.

http://www.rozhlas.cz/zpravy/regiony/_z … a--1304063

133

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

Nepojízdný kamion v Lochkovském tunelu, pražský okruh hodinu stál

   Praha 23. ledna (ČTK) - Dopravu na pražském dálničním okruhu dnes ráno na víc než hodinu zastavil nepojízdný kamion v Lochkovském tunelu, který je po požáru z minulého týdne průjezdný jen jedním tubusem. Na okruhu se vytvořily kolony, policie odkláněla dopravu přes Barrandov. ČTK to řekli mluvčí pražské policie Jan Daněk a pracovník Národního dopravního informačního centra.
   Hlášení o nepojízdném kamionu v Lochkovském tunelu dostala policie kolem 07:00, řekl Daněk. Tunel byl proto uzavřen v obou směrech a uvolněn byl kolem 8:15. Kvůli narůstající koloně se na přechodnou dobu uzavíral také Cholupický tunel.
   V Lochkovském tunelu byla doprava zastavena i minulé pondělí, kdy v tunelové troubě ve směru k dálnici D5 hořel polský kamion. Na tomto tubusu tunelu požár způsobil škodu, která nepřesáhne šest milionů korun. Požár nejvíce poškodil vozovku a kabely v tunelu. Opravy by v ideálním případě mohly být hotové do poloviny února, uvedlo ve středu Ředitelství silnic a dálnic.

134

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

Při nehodě na Pražském okruhu zemřel řidič osobního auta

   Jesenice (u Prahy) 23. ledna (ČTK) - Při dopravní nehodě na Pražském okruhu nedaleko Jesenice dnes zemřel řidič osobního auta, které se srazilo s kamionem. Silnice byla dočasně uzavřena, řekl ČTK mluvčí pražské policie Jan Daněk.
   'K nehodě vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému. Lékař na místě potvrdil smrtelné zranění řidiče osobního auta,' uvedl mluvčí.
   Kolize se podle něj stala po 09:00 mezi sjezdem na Jesenici a Vestcem ve směru od brněnské dálnice D1 k plzeňské D5. Kvůli vyprošťování auta byla silnice dočasně uzavřena, později auta začala jezdit levým jízdním pruhem.

Mladý řidič vjel na Pražském okruhu pod kamion, srážku nepřežil
http://praha.idnes.cz/pri-nehode-u-jese … zpravy_bur

23.01.2014 09:10 Zásahy | Hlavní město Praha, Středočeský kraj

Na pražském okruhu, respektive rychlostní komunikaci R1, došlo na 1.4 kilometru k nehodě nákladního a osobního vozidla se smrtelným zraněním. Doprava v místě nehody je omezena a v průběhu vyprošťovacích prací bude zastavena. Na místě kromě záchranářů a policistů zasahují hasiči z Jílového, Říčan a Prahy.
http://www.pozary.cz/clanek/76364-na-pr … -r1-doslo/

135

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

rsd napsal:

Dne 26.1.2014 od 00:00 do 02:00 hod., proběhne v tunelu Lochkov úplné uzavření levé tunelové trouby z důvodu čistění kamerového systému. 
Osobní doprava bude odkloněna přes Barrandov. Nákladní doprava bude na dvě hodiny pozastavena. Pravá tunelová trouba je z důvodu požáru stále uzavřená.
http://www.rsd.cz/doc/Informacni-servis … lu-lochkov


Pražský okruh uzavřela nehoda, řidič dodávky se zranil

   Praha 26. ledna (ČTK) - Pražský okruh ve směru k dálnici D5 v noci na dnešek na zhruba hodinu a půl uzavřela srážka dodávky a kamionu. Řidič dodávky se při ní zranil, vyprostit ho museli hasiči. ČTK to řekl policejní mluvčí Jan Daněk.
   Nehoda se stala kolem 2:30 asi dva kilometry před Cholupickým tunelem, policie odkláněla dopravu přes Vestec. 'Dodávka zezadu narazila do kamionu a zaklínila se pod jeho návěs,' popsal mluvčí.
   Jedním pruhem byla doprava obnovena po 4:00. Kamion bude ještě třeba odstranit, po dobu jeho vyproštění se okruh opět načas uzavře.

136

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

tsk-praha.cz napsal:

Od: 01.02.2014 10:00:00 Do: 02.02.2014 10:00:00

Od 1.2.2014 10:00 do 2.2.2014 10:00; R1 - 7.2-13.5km na trase Modletice - Ruzyně u obce Praha; R1, km 7,2 - 13,5 obousměrně; tunel uzavřen; Obousměrné uzavření tunelů Cholupice a Lochkov. Důvodem uzavření je kontrola a zkoušky požárně bezpečnostních zařízení a řídících systémů tunelů +pravidelné údržbové práce.Doporučená náhradní trasa:Ve směru od Černého mostu směr Plzeň, bude doprava vedena po Jižní spojce k Barrandovskému mostu přes ulici K Barrandovu bude vyvedena na EXITU 16 (Slivenec). Ve směru od D5 na D1 a D11, bude doprava svedena na EXITU 16 (Slivenec), přes Barrandovský most, Jižní spojku. Ve směru od Strakonic (I/4) směr D1, bude doprava vedena přes mimoúrovňovou křižovatku (dále jen MÚK) Zbraslav po ulici Strakonická směrem k Barrandovskému mostu. Ve směru od Strakonic na D5, bude doprava vedena přes Zbraslav, dále po silnici I/4 až na křižovatku silnic I/4 a II/101, dále po silnici II/101 a II/599 přes Radotín a na MÚK Lochkov se napojí na SOKP.

137

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

Lochkovský tunel Pražského okruhu by mohl být otevřen v neděli

   Praha 30. ledna (ČTK) - Uzavřený Lochkovský tunel na Pražském okruhu by mohl být ve směru od D1 k D5 otevřen již v neděli odpoledne. Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) dokončilo opravu vozovky a technického vybavení, které poškodil v polovině ledna hořící polský kamion. ČTK to sdělil generální ředitel ŘSD Pavel Kočica. Škoda na tunelu je zhruba šest milionů. Ze soboty na neděli bude kvůli bezpečnostním zkouškám tunel kompletně uzavřen v obou směrech.
   'Doufáme, že během pár dnů bude zprovozněn, nejpozději začátkem příštího týdne, ale možná to stihneme už v neděli,' řekl ČTK Kočica.
   Oprava trvala ŘSD necelé tři týdny. Požár poškodil technologie, tedy kabely v délce asi 100 metrů, kamery a požární kabel. Zničeny byly dopravní značky a také betonová vozovka, jejíž část rozpraskala a byla rozleptána a musela být vyměněna. Oprava vozovky vyšla na zhruba půl milionu. 'Všechno je opraveno,' řekl Milan Tůma, vedoucí střediska Rudná.
   Podle ŘSD bylo štěstí, že hasiči zasáhli rychle a nedošlo k destrukci ostění tunelu nebo porušení betonu. V případě opravdu velkého požáru by se mohl tunel i zbortit. Podobným situacím, kdy v tunelu začal hořet kamion, se ale podle Tůmy předejít nedá. Musíme být připraveni například nacvičeným zásahem hasičů, uvedl.
   O víkendu bude ŘSD dělat protipožární zkoušky, uzavřeny tak budou obě tunelové roury, systémy jsou totiž propojeny. Zkoušky mají ověřit bezpečnostní a požární zařízení a komunikační prvky. 'Pokud dopadnou dobře, tak by se v neděli kolem poledne měly pustit všechny tunely,' řekl Tůma.
   Příčinou ohně byla v polovině ledna technická závada kamionu.

138

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

a opravdu uzavřeno viz ZPI a kamery

http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic. … 544#p91544


http://praha.idnes.cz/uzavreni-lochkovs … zpravy_mav

139

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

Pražský okruh je průjezdný, Lochkovský tunel je po 3 týdnech v pořádku

    2. února 2014  9:34
    Jedna z nejnovějších částí Pražského okruhu je opět průjezdná bez omezení. Úřady již odstranily uzavírku Lochkovského a Cholupického tunelu. Od soboty tam pracovníci správy testovali kamery, vzduchotechniku či zabezpečení. Bylo to kvůli nehodě, která se tam stala před třemi týdny.

    "Veškeré práce byly úspěšně ukončeny, v tuto chvíli dochází k otvírání obou tunelů pro provoz. Objízdné trasy se deaktivují," uvedl v devět hodin ráno vedoucí střediska Rudná Milan Tůma ve vysílání Radiožurnálu.

    Zdroj: http://praha.idnes.cz/lochkovsky-a-chol … -zpravy_hv


fotky především značení objízdných tras dodám později...

140

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

ČTK: Na R1 se na 76. km nedaleko sjezdu na Modletice převrátil kamion, vysypal se z  něj náklad. Řidiči se nedostanou pět až deset hodin na D1.

Thumbs up Thumbs down

141

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

je to ale jen směr Praha, na Brno se dá a s otočkou přes kruháky a most i na Prahu

ovšem kolona má cca 2km

pozary.cz napsal:

8.02.2014 14:19 Zásahy | Středočeský kraj

U nehody na pražském okruhu u Modletic, před sjezdem na D1, zasahují pražští i středočeští hasiči u dopravní nehody kamionu. Ten se převrátil na bok a vysypal se z něj náklad oděvů.
http://www.pozary.cz/clanek/79211-u-neh … dem-na-d1/

že je to směr Praha se na ZPI nedozvíme...

http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic. … 542#p92542



video z místa http://praha.idnes.cz/prevraceny-kamion … zpravy_bur

142

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

06.03.2014 11:46 napsal:

Na trase Ruzyně – Modletice u obce Dobřejovice zasahují hasiči z Prahy a Středočeského kraje u nehody osobního automobilu se zraněním. Na místě v současné době přistává vrtulník LZS.

foto: http://www.pozary.cz/clanek/79645-na-tr … -hasici-z/

http://praha.idnes.cz/nehoda-na-prazske … zpravy_bur
http://policejnidenik.cz/2014/03/foto-s … niho-vozu/

143

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

14.03.2014 07:11 Zásahy | Hlavní město Praha

Na Pražském obchvatu R1 se poblíž sjezdu na Kunratice oběsil muž na mýtné bráně. Na místě zasahují všechny složky IZS, osoba byla sundána pomocí automobilové plošiny.

http://www.pozary.cz/clanek/80332-na-pr … besil-muz/

také viz http://praha.idnes.cz/obeseny-u-prazske … zpravy_cen

144

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

...teda, to jsou nápady.....

Petr od Pankráce

145

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

Požár nákladního auta uzavřel Pražský okruh, policie odklání dopravu

    2. května 2014  20:58
    Požár nákladního automobilu uzavřel v pátek večer na 80. kilometru Pražský okruh ve směru na D1. Policisté odklánějí dopravu. Zatím není jasné, jak dlouho uzavírka potrvá.

    Zdroj: http://praha.idnes.cz/pozar-nakladniho- … zpravy_ert

146

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

částečná uzavírka rychlostní silnice R1 – přivaděče k MÚK Vestec (EXIT 3), levých jízdních pruhů v délce cca 50 m ve směru R1 – Vestec i ve směru Vestec – R1 v termínu od 12. 5. 2014 do 18. 5. 2014. Uzavírka se koná z důvodu reklamační opravy kanalizace, úsek Š35 – Š36.

147

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

pozary.cz napsal:

12.05.2014 11:38 Zásahy | Hlavní město Praha

Na Pražském okruhu, na 17. kilometru mezi EXITy Slivenec a Ořech, zasahují hasiči u požáru nákladního vozidla. Pravý jízdní pruh je neprůjezdný.

Kvůli požáru kamionu je na Pražském okruhu uzavřen tunel Lochkov

   Praha 12. května (ČTK) - Kvůli požáru kamionu na Pražském okruhu je dočasně uzavřen tunel Lochkov. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Na místě se tvoří kolony. ČTK to sdělila mluvčí pražské policie Hana Jeřábková s tím, že provoz bude v krátké době obnoven.
   Kamion vzplál na 16,8 kilometru Pražského okruhu ve směru z Modletic k Ruzyni, mezi sjezdy na Slivenec a Ořech. Hasičům se již podařilo oheň uhasit.

Na Pražském okruhu u Ořecha hořela tatra, nejezdilo se přes tunel

    12. května 2014  12:27
    Na 17. kilometru Pražského okruhu u obce Ořech ve směru na Ruzyni hořel před polednem nákladní automobil. Kvůli nehodě se zhruba půl hodiny nejezdilo tunelem Lochkov, nyní je provoz veden jedním pruhem.

    Zdroj: http://praha.idnes.cz/na-r1-u-orecha-ho … zpravy_bur

148

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

Doprava na pražském okruhu se zastavila po nehodě kamionu

   Praha 30. května (ČTK) - Kvůli vyprošťování kamionu, který najel do protihlukové stěny, policie dnes večer uzavřela pražský okruh ve směru od letiště k dálnici D1 před sjezdem na Třebonice. Kamiony musí zůstat před omezením stát, tvoří se kolony. Vyplývá to z informací Národního dopravního informačního centra a pražského policejního mluvčího Tomáše Hulana.
   Pražský okruh byl uzavřen po 19:30, vyprošťování havarovaného kamionu může podle Hulana trvat jednu až dvě hodiny. Osobní auta mohou uzávěru objet ze sjezdu na Řepy po Karlovarské ulici.
   Nehoda se stala na 24. kilometru pražského dálničního obchvatu. Nákladní vůz podle Hulana vybočil směrem k osobnímu autu v odstavném pruhu, řidič kamionu pak před kolizí strhl řízení a najel do protihlukové bariéry. Po nehodě záchranářům podepsal revers, do nemocnice ho tak neodvezli, doplnil policejní mluvčí.

foto po nehodě http://www.pozary.cz/clanek/86598-k-hav … etistem-a/

149

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

Nehoda dvou kamionů se zraněním uzavřela Lochkovský tunel

Pražský okruh ve směru k dálnici D1 uzavřela nehoda na 13. kilometru. Dva kamiony se srazily v Lochkovském tunelu a podle prvních informací se nehoda neobešla bez zranění. Tunel byl zcela uzavřen a ihned se začala tvořit kolona.

http://praha.idnes.cz/nehoda-dvou-kamio … zpravy_cen

150 Naposledy upravil: mrmarkus (07.08. 2014 09.38)

Re: Nehody, uzavírky a omezení na D0

Nehoda čtyř aut před Cholupickým tunelem uzavřela Pražský okruh. Havárie se stala před půl sedmou ráno ve směru od Plzně na D1. Zemřel řidič kamionu, který zřejmě přejel do protisměru a naboural kamion a dvě osobní auta.
http://praha.idnes.cz/nehoda-na-prazske … ntent=top6

Kamion jel Komořanským tunelem od D1, jsou tam 4% klesání, že by problém s brzdami?

PS: Dnes je 7.8 a dle tohoto vlákna se předchozí velká nehoda na R1 stala 8.7. - číselná zajímavost.

Svoboda je bezcenná, neznamená-li také svobodu mýlit se. [Mahátma Gándhí]

Thumbs up Thumbs down