1

Téma: Bazény a tak...

ať se nám  to neplete...

2

Re: Bazény a tak...

Šutka se otevře veřejnosti v prosinci

V rámci kontrolního dne, který iniciovala radní pro správu majetku Aleksandra Udženija (ODS) a náměstek primátora pro oblast infrastruktury Pavel Richter (TOP 09), si dnes novináři prohlédli plavecký areál Šutka. Zkušební provoz areálu bude zahájen v prosinci a zajistí ho městská akciová společnost TRADE CENTRE PRAHA, která má dlouholeté zkušenosti se správou nemovitostí majetku hlavního města.

http://www.praha.eu/jnp/cz/home/magistr … sinci.html


"Věčná ruina" Šutka je dostavěna, otevře se v prosinci
31. 10. 2012 15:17, autor: mld

Praha – Plavecký bazén Šutka, jehož opuštěné torzo dvě desítky let "zdobilo" pomezí pražské Troje, Kobylis a Bohnic, je hotov. V prosinci se otevře plavcům, nabídne jim akvapark se skluzavkami a tobogány, saunu a především padesátimetrový bazén – po Podolí a Edenu teprve třetí v Praze. Město za dostavbu Šutky zaplatilo 748 milionů korun. Vše hradí ze svého a bazén bude nadále splácet.

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/region … -prosinci/


VIDEO: Pražský bazén na Šutce po 25 letech konečně stojí i s akvaparkem
31. října 2012  20:40
Léta rozestavěný plavecký bazén na Šutce v Praze 8 je hotový. Od zahájení stavby uplynulo neuvěřitelných 25 roků. Praha na jeho dostavbu neměla peníze, po revoluci musela navíc jednat s řadou restituentů, kteří získali zpět pozemky po areálem. V prosinci přivítá nový akvapark první návštěvníky.

http://praha.idnes.cz/bazen-na-sutce-po … zpravy_sfo