1

Re: Proměny Prahy 2

Městská část Praha 2 pořádá od 13. října 2009 ve výstavních prostorách úřadu (nám. Míru 20, 1. patro) třetí ročník výstavy Proměny Prahy 2. Cílem této přehlídky je představit veřejnosti projekty a realizace posledních 2 – 3 let z oblasti nové výstavby a rekonstrukcí, úprav veřejných prostranství, dopravy na území Prahy 2 financované naší městskou částí.

Jedním z hlavních témat je dokončená rekonstrukce historického objektu Pavilonu v Havlíčkových sadech a pokračující revitalizace tohoto parkového areálu. Představeny budou také záměry revitalizace území kolem novoměstských hradeb, Bastionu XXXI spolu se studií řešení pěší prostupnosti území Albertova a Karlova, dále příklady rekonstrukcí bytových objektů, objektů školství, úpravy některých veřejných prostranství a také návrh řešení zklidnění Severojižní magistrály, vše na území městské části Praha 2.

Výstava je dlouhodobého charakteru a navštívit ji bude možné v pondělí a ve středu od 8:00 do 17:30, v úterý a ve čtvrtek od 8:00 do 16:00 a v pátek od 8:00 do 13:00.

Plakát s pozvánkou na výstavu ve formátu PDF (334,4 kB)
Katalog výstavy ve formátu PDF (739,8 kB)

Thumbs up Thumbs down