76

Re: Smetanovo nábřeží

Mosquit: Co to máte za extrakáru, když škrábanec v laku je dražší než cena ojetého auta? smile

Thumbs up Thumbs down

77 Naposledy upravil: Kubajsu (17.03. 2014 09.04)

Re: Smetanovo nábřeží

Na to nemusí být žádná extra kára, ale klidně nejprodávanější auto u nás... Ano, asi by to chtělo trochu "hlubší" škrábanec a přes oboje dveře, ale nic nemožného...

Thumbs up Thumbs down

78

Re: Smetanovo nábřeží

OT
P_V: Mám škodovku. Pár měsíců dozadu mi ji vykradli ("jen" ukradená navigace) a škoda se vyšplhala na 148 tisíc s DPH... - nová navigace, nové okénko, přelakování celého boku (dveře poškrábané od skla, "nutno" udělat rozstřik přes celý bok), nové kožené potahy sedačky spolujezdce (prořezané od skla), nová vnitřní výplň dveří (poškrábaná od skla) a nějaká práce k tomu. Pár měsíců staré auto.
/OT

Kolik by stálo opravení hluboké rýhy v boku po celé délce auta třeba od šlapky si dokážu představit a přestřelené to není.

Thumbs up −1 Thumbs down

79 Naposledy upravil: vlakno (17.03. 2014 17.02)

Re: Smetanovo nábřeží

Ale zvedlo by to HDP a o to nám jde tongue big_smile

Jinak investice 150 tisíc do navigace, okénka, opravení potahu sedadla a škrábanců na škodovce... no comment.

Thumbs up 0 Thumbs down

80 Naposledy upravil: Mosquit (17.03. 2014 21.02)

Re: Smetanovo nábřeží

Co jsem měl dělat, zahodit prakticky nové auto? :-) Alespoň 99% zaplatila pojišťovna.
Ono s jinou věcí si člověk moc nepomůže, škoda je všude velká i když se vlastně nic moc nestalo. Nedávno nám chtěli vypáčit dřevěné dveře u vstupu do kanceláří - dovnitř se nedostali - poškozené dveře, nutno vyměnit za nové, 120 tisíc korun. Dřevěné dveře do budovy, masiv... A památkáři prý nechtěli o jiných slyšet (já to nedojednával)

Jo, na kole samozřejmě hrozej menší škody, nicméně stává se taky. Minulý týden mi před nádražím (v HK) ukradli z kola přivrtanou zadní blikačku (cena nové totožné = 30,- Kč). Že to za to někomu stojí - já pro ni budu muset někam dojet, znovu ji tam přivrtat...

Thumbs up Thumbs down