1

Téma: Palmovka a okolí

uvidíme co se nám tu vyloupne

2

Re: Palmovka a okolí

http://www.novapalmovka.cz/

novapalmovka.cz napsal:

Vítejte na informačním webu projektu Prvního městského domu Městské části Praha 8.

Moderní První městský dům si lze velmi dobře představit jako součást polyfunkčního městského centra s velkou halou s obchody, s nádvořím, restaurací, kavárnou, kulturními a sportovními zařízeními, zkrátka se všemi funkcemi pro pestrý život všedního dne, ale i svátku, pro radost a užitek všech občanů.

Spojením radniční budovy s polyfunkčním centrem a úzkým napojením na metro, autobus i tramvaj vznikne velmi atraktivní prostředí pro občany, zákazníky a tím tedy i pro potenciální nájemce komerčních a kancelářských prostor.

někde ještě bylo info o tom baráku nad "autobusákem" smile

3

Re: Palmovka a okolí

Libeň a Karlín lidé za pár let nepoznají

Praha 8 - Místa, kterými procházel slavný spisovatel Bohumil Hrabal, změní svou tvář. Tam, kde ještě vloni byly polorozpadlé haly a prodejci použitého nábytku, kde se nachází autobazary, a kam lidé chodí na ryby, vyroste zcela nová část města.

http://prazsky.denik.cz/zpravy_region/l … 10625.html

4

Re: Palmovka a okolí

Bourá se Hrabalem proslavený Automat Svět, nahradí ho replika
1. července 2011  15:34
http://praha.idnes.cz/boura-se-hrabalem … zpravy_sfo

Chátrající Palác Svět v pražské Libni dostává pozvolna novou podobu. Teď se začala bourat část vyhlášeného automatu, do kterého kdysi chodil i spisovatel Bohumil Hrabal. Zmizet by měla přibližně jeho půlka. Na jeho místě pak vyroste jeho kopie. Hotová by měla být do konce léta.

5

Re: Palmovka a okolí

http://kasme.rajce.idnes.cz/171210-Palmovka/