Re: Michelská ulice - rekonstrukce
... a stromy
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Silnice - dálnice a okruhy - mo.ttnz.cz » Praha - obecně » Michelská ulice - rekonstrukce
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jojo i stromecky :-)
Ale predpokladam, ze tam neco vysadi.....
už se to rýsuje...
Herfrc teda :-) Ty teda jedou :-) Bydlim kousek, musim se jit o vikendu mrknout.... :-))
šli jsme včera okolo, jen nebyl čas na focení, makaj jak šrouby, ale pořád tu křižovatku nějak nechápu proč se posouvala o takovej kus doleva (při pohledu zeshora)...
každopádně pro chodce je to veselé, protože od postelí musí přejít na druhou stranu, tam dojde jen k žabce a zase musí zpátky směrem k "jaurisum" takže je to takové cik cak. v té uličce co vedla podél michelské k ohradní je vedle žabky odkryta celá instalační šachta (uzávěry vody apod) tak 5*2 metry odhadem 3 sekce
no narovnává se ta zatáčka...
a podle toho pdf to vypadá na SSZ, ale třeba ho škrtli
Jee tak b te situacce se neurientuji....jak je poznat, ze tam ma bejt SSZ? Jak je znam, tak to neskrnou :-) Potrebujou kseft
Jsou tam nakresleny sloupky a schematické značky návěstidel...
Joo uz se v tom zacinam orientovat......jo vypada to tam na ty SSZ.....uvidime :-))))
Tak to skutecne vypada na SSZ na krizeni MIchelske x Ohradni, pokud jsem dobre videl z busu, tak na tom trojuhelniku, co uz zbudovali jsou patky na sloupy SSZ (snad se nemylim) :-)
mě to taky tak připadá, je fakt zajímavé jak se to celé posouvá směrem k postelím a pak se to srovnává i okolo Jaurisů,
koukal jsem na plány, je tam nějaké mini parkoviště, ale obecně jsem zvědavý na to jak to vyřeší.
Až tam udělají zastávku, myslíte že nechají i hadovitou, nebo ji posunou?
No, co se tyce Hadovity, tak myslim, ze by ji klido mohli posunout :-) Ale z tech planu to nemohu vycist, bohuzel.....
To parkoviste, na to jsem zvedav taky.
Ale fakt ocenuju, jak se jim to povede narovnat, pekne tu ulici rozsiri. Tesim se na novy most, ktery taky bude sirsi, jsem zvedav, jak bude vypadat.....
Hadovitá dolů je dle mě dostatečně daleko...
bude to v poho, ale mohlo by to být nerovnanější
bleskový průjezd http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic … ka/120522/
Dnes jsem prosel Michelskou - na krizeni Michelske x Ohradni jsou jiz vstyceny nektere sloupky SSZ (ne vsechny) :-)
v podvečer jsem si i několikrát zastavil
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic … ka/120607/
úplná uzavírka se blíží...
Jo, jo, snad od 18.6.2012 :-) Jen jsem nikde zatim nenasel, trasu NAD....ale pokud plati to, co drive, tak to bude jezdit ulici Na Jezerce na Pankrac, pak na Budejarnu, nekde jsem slsysel i neco o nejake X lince....
něco by taky mělo jezdit přes Spořilov
zřejmě se chystají pustit Botič do trubek
Tak uz je tu ta vyluka od 18.6 - 19.11 2012 v Michelske - http://ropid.cz/mimoradnosti/michelska- … x1492.html
Nakonec misto Xky bude krouzit 205ka :-)
No aspon bude u nas (Jezerka) jezdit o tri BUSy vice :-)
No aspon bude u nas (Jezerka) jezdit o tri BUSy vice :-)
To bude překvapených cestujících, že 106 a 182 nezajíždí na Pankrác a jede rovnou (asi po SJM) na Brumlovku
Tak tohle me trosicku prekvapilo. To jako na Pankrc pojede jen 124? Na Ropidu maji, ze i 106 a 182 ma stavet na Pankraci....jsem t toho trosku na vetvi :-)
na tom DPP je taky že jedou přes pakrác, tak to je divné, co mě překvapilo že nejedou přes budějovickou, podle mne jedou na pankrác a pak kolem bauhausu najedou na SJM, ale je to jen dohad...
a 124 zas nepojede přes brumlovku.. no každopádně to bude zajímavé
takhle jsem to pochopil, když už
http://mapy.cz/s/47ID
No presne tak jsem to pochopil tez, ale na ropidu v tech jizdnich radech stanice Pankrác chybi.....
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Silnice - dálnice a okruhy - mo.ttnz.cz » Praha - obecně » Michelská ulice - rekonstrukce
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
Vygenerováno za 0.108 s, vykonaných příkazů: 87.