Re: Hradčanská - stavba pokračuje
Tož už jsem tam pár fotek přidal. Chtěl jsem sice z odpoledne udělat podgalerii, ale než se lančmít osmahnul, předběhli jste mě.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Silnice - dálnice a okruhy - mo.ttnz.cz » Tunel Blanka » Hradčanská - stavba pokračuje
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tož už jsem tam pár fotek přidal. Chtěl jsem sice z odpoledne udělat podgalerii, ale než se lančmít osmahnul, předběhli jste mě.
Stavba 0080
V současné době se provádí:
SO 0020.01.K1, L1 Vnitřní konstrukce pod úrovní komunikace
- DDE3 JTT, STT dokončení podlah propojení technických chodeb
- provedení nátěrů chodeb technických propojek a rozvoden NN
- osazení provizorních dveří do vstupu a rozvoden NN TPB 06, 07
- vaření plíšků do ostění pro měření bludných proudů
SO 00 20.01 K2 vnitřní konstrukce v úrovni komunikace
- betonáž spádových betonů po vrstvách v úseku DD J3-DD I 1 JTT
- betonáž spádových betonů po vrstvách v úseku DD D7-DD A1 JTT
SO 0051.27 Odvodnění ul. Na Valech
- vysazení odbočky na stoce a pokládka potrubí vč. obetonování a provádění hutněných
zásypů příp. č. 11
SO 0080-51 Demolice stavebnin
Demolice byla provedena 2.4.2012.
Výstavba podchodu s termínem dokončení v 10/2012.
- Rekonstrukce ul. Na Valech:
Termín realizace rekonstrukce Na Valech bude v 09, 10/2012 po skončení Letenského
nám.
Během včerejška a dneška přivezli bentonitové hospodářství, postavili držák lanového bagru a přivezli i bagr vlastní. Milánka plánované železniční stanice podle všeho bude.
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic … /20120412/
Tak už se ta milánka hrabe
Ranní slepenice.
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic … 7.jpg.html
Podle slepenice už tam leží připravený armokoš.
Armokoš byl během včerejška osazen a zabetonován.
Podle dnešní ranní slepenice to vypadá, jako by už likvidovali armovnu a odváželi trubky... že by to tam všechno navezli kvůli jediné lamele?
Armokoš byl během včerejška osazen a zabetonován.
Podle dnešní ranní slepenice to vypadá, jako by už likvidovali armovnu a odváželi trubky... že by to tam všechno navezli kvůli jediné lamele?
Zřejmě to tak bude, viz. postup výstavby ze včerejška
Podchod do ulice Dejvická: Provádí se výkop pro armokoš ve vodicí zídce a svařování armokoše.
Nějak nevidím smysl té lamely... Napadá mě buď jako "základní kámen" vestibulu Buštěhradské dráhy (kdoví, zda vůbec bude), a nebo se o ni "opře" západní strana podchodu, anebo tam udělají podzemní trafiku vedle podchodu Já ale uznávám, že je to kravina... Kdo to ví?
"a" i "b" je správně
základní kámen podzemní železnice o který se opře severní část podchodu (budoucího podzemního nadchodu železnice)
Odvezli jeřáb, přivezli vrtnou soupravu, vykolíkovali místa zápor. Slepenice bude, nafotil jsem, ale mám celý den fofr, takže snad odpoledne.
Dnešní slepenice.
Pár zápor už je na místě, osazují se další.
Šel jsem kolem "stavebnin"... Ty auta za plotem mě pobavili, nevim, co si o tom myslet
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic … ka/120426/
že by nerespektovali zákaz zastavení?
Řidiči opomněli odparkovat.
Kamarád sledoval stavbu plotu, kterou dělali dva UK (to není United Kingdom). Řekli jim "postavte plot" tak postavili plot.
Ranní postřeh - bagrování pokročilo, zdá se, že archeologové tam moc práce nemají. Tedy zatím.
nevím proč to nahrávám až teď, když jsme tu od 18.18 na netu...
něco málo se tam děje...
Je vyhrabáno na druhou kotevní úroveň, ale navypadá to, že by chtěli kotvit, protože jsou zřejmě už na základové spáře včetně navezení štěrkové vrstvy. A taky dokončili kanalizační šachtu.
Jenom slovem:
nejenom že je zabetonován a oizolován podklad základové desky podchodu, včetně spodku půlkruhového schodiště na Dejvickou, ale dnes už navezli i výztuž.
Zatím slovy, časem snad i obrázek.
Dnes se objevila u budoucího východu pumpa a betonovala se deska půlkruhovitého schodiště na Dejvickou. Boční stěny chodby jsou odbedněny a oizolovány, akorát z nich kupodivu nahoře netrčí výztuž. Že by to bylo ztracené bednění?
Je to ztracené bednění, na východě už začali armovat. Pod tím schodištěm to asi bude teprve podkladní beton.
Takže boční stěny - tentokrát už jsou to opravdu ony - jsou doarmovány a zabedněny.
Přes bednění to není moc vidět, ale vršky přesahující výztuže svislých stěn rámové konstrukce podchodu jsou ocamrané betonem. Tudíž předpokládám, že tam je vylito.
Pokročilo se i na straně u Dejvické - armují se (a na východním kraji už se bední) svislé stěny okolo vějíře budoucího schodiště.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Silnice - dálnice a okruhy - mo.ttnz.cz » Tunel Blanka » Hradčanská - stavba pokračuje
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
Vygenerováno za 0.141 s, vykonaných příkazů: 87.