76

Re: MÚK Malovanka

No jo, fakt. Pro oči nevidím smile.

Thumbs up Thumbs down

77

Dnešní foto.
Bednění spodní podesty pokračuje, občas je provázeno i usilovným dolováním armatury z ledu.
Na portálu začalo odbedňování  římsy. To je ostatně vidět i na kameře.
Žádnou další aktivitu jsem na staveništi nezaregistroval.
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic … nka/100205

Thumbs up Thumbs down

78

Už se těším, až celý portál odbední. To bude hned jinej pohled. Zatím je to furt staveniště
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic … h.jpg.html

Je třeba nejen stavět nové, ale i zachraňovat staré kostelsedlec.cz

79

že ani nikdo nehlásí, že...

dopoledne odbednili severní část portálové stěny http://mo.ttnz.cz/kamery/archiv/malovan … 6.jpg.html

a odpoledne "díru"  http://mo.ttnz.cz/kamery/archiv/malovan … 6.jpg.html

80

Dnes připravují bednění stropu "díry" TGC.

Thumbs up Thumbs down

81

během týdne by ten strop mohli zaarmovat i zabetonovat a mohlo by se začít s přípravou na zavážení (hydrozolace a ochranná betonová vrstva)

82

Jj, taky doufám že se to trochu rozhýbe. Poslední dobou bylo na Malovance dost statické...

Thumbs up Thumbs down

83

V tomhle počasí můžeme být rádi, že se děje aspoň to něco málo.

Je třeba nejen stavět nové, ale i zachraňovat staré kostelsedlec.cz

84 Naposledy upravil: Strejda (10.02. 2010 16.29)

Dnešní foto.
Práce na spodní podestě schodište pokračují pouze vysekáváním výztuže z ledu.
Začalo se pracovat i na tubusu výtahu, odbednuje se předposlední patro.
Portál má odbedněnou římsu z obou stran. Dále zmizelo lešení ze vnitřku nájezdové rampy.
Bednění stropu nad TGC se opravdu připravuje, ale jen zvolna. Zatím jsou strženy původní
stropní desky a začaly se instalovat první stojky.
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic … nka/100208

Thumbs up Thumbs down

85

Dnešní foto.
Spodní podesta schodiště je zaarmována a připravena pro betonáž.
Tubus výtahu je odbedněn. Poslední vnitřní část bednění se zatím nedělá.
Začala se odbedňovat čelní stěna portálu, jde jim to celkem svižně, než jsem to
všechno obešel už to vypadalo takhle.
Strop nad TGC je skoro zabedněn, zítra by se možná mohlo začít armovat.
Po ploše křižovaty se pohybovalo auto Proznaku a dva pánové vše pečlivě fotili. Že by
příprava na již brzkou objíždku?
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic … nka/100210

Thumbs up Thumbs down

86

Vážení, už jsem tu dlouho nebyl a koukám, že je u popisu MÚK Malovanka napsáno, od kdy se už jezdí podle fáze 3, ale nad obrázky fází je, že probíhá fáze 2. Platí to spodní schema, když na něj není nahoře odkaz ? Je tam odkaz jen na obr. vlevo, ale z toho se moc nepozná.

Thumbs up Thumbs down

87

Juno: díky za upozornění, občas něco přehlédneme... trochu jsem to poopravil, většinou je nejaktuálnějčí to, co je nejvejš smile
Momentálně probíhá upravovaná fáze tři a až se dokončí vozovka nad portálovou stěnou, bude se jezdit v upravené definitivní verzi... (ale to už bude zase uzavřena obousměrně Patočkova k Myslbekově).
Obrázek vlevo, myslím, znázorňuje úplně nejlépe situaci po přepojení do fáze 3...

88

Díky. Vaše reakce je perfektní (i fotky!!).

Thumbs up Thumbs down

89

Dnešní foto.
Na schodišti se zatím nepracuje, spodní podesta podle všeho zabetonována není.
Na tubusu výtahu práce nabírají tempo, tolik lidí jsem tam už dlouho neviděl. Dnes
dodělávali lešení. Jeřáb jim nedali, tak to tam tahali v ručně.

Portál je odbedněn nejen zvenku, ale i zevnitř. Lešení zůstalo jen pod stropem TGC a
kousek i před JTT. Nevím proč, nevypadá to, že by se tam mělo neco dodělávat.
Strop nad TGC se armuje. Jde to pomalu protože tam ráno byl jenom jeden člověk.
Neví někdo k čemo slouží tohle? Zatím jsem to nikde neviděl.
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic … nka/100212

Thumbs up Thumbs down

90

strejdo, díky za fota. Pohled na odšalovanou stěnu nad vjezdy do tunelů směr Letná mě úplně nadchnul. Uplně si představuju, jak to bude vypadat pěkně, až se to doobloží keramikou a kolem dole bude zeleň...ksakru, už aby to bylo hotovo a dalo se tam jezdit až do Troje ! smile
Tohle je nádhera, za to že překonali různé Automaty a jiné kazišuky a městský okruh se staví, za to patří magistrátu a Bémovi dík ! to po nich tady zůstane.

Thumbs up Thumbs down

91

Strejda napsal:

Dnešní foto.
Lešení zůstalo jen pod stropem TGC a
kousek i před JTT. Nevím proč, nevypadá to, že by se tam mělo neco dodělávat.

Ta záhadná věc je železo, na které se bude moci po odbědnění něco zespoda navařit. Bude na tom přichycen nějaký držák nečeho.

92

obr napsal:

Uplně si představuju, jak to bude vypadat pěkně, až se to doobloží keramikou a kolem dole bude zeleň...

A jak to bude vypadat nehezky, až to nějakej de.il se sprejem počmárá sad Sekat jim ruce.

Thumbs up Thumbs down

93

Martin napsal:
obr napsal:

Uplně si představuju, jak to bude vypadat pěkně, až se to doobloží keramikou a kolem dole bude zeleň...

A jak to bude vypadat nehezky, až to nějakej de.il se sprejem počmárá sad Sekat jim ruce.

no nemusí tu být zrovna Sudská Arábie, ale jsem příznivcem singapurských pořádků - 25 ran bičem smile

Thumbs up Thumbs down

94

vondr napsal:
Strejda napsal:

Ta záhadná věc je železo, na které se bude moci po odbědnění něco zespoda navařit. Bude na tom přichycen nějaký držák nečeho.

Pravděpodobně ano, jenom mě zaujalo to navaření na armovací železa. Deska samotná v betonu asi moc držet
nebude a ty svary se směrem od ohybů prutů přece musí odtrhávat. No, třeba to na potřebnou nosnost bude stačit...

Thumbs up Thumbs down

95

obr napsal:

Obávám se, že moc zeleně tam nebude, jestli vůbec nějaká. Musí tam vydláždit příjezd TGC, kde jsou navíc dva vstupy oproti tuším původně plánovanému jednomu. Ostatně za výjedzem z STT, po pravé straně, taky měla být zeleň a teď ten prostor z valné části zabírá vydlážděné odstavné parkoviště.

Thumbs up Thumbs down

96

obr napsal:
Martin napsal:
obr napsal:

no nemusí tu být zrovna Sudská Arábie, ale jsem příznivcem singapurských pořádků - 25 ran bičem smile

Jsem spíš taky pro singapur, ale hlavně odstranit "malbu" tak, aby nebylo vidět žádné poškození keramiky.

Thumbs up Thumbs down

97

Strejda napsal:

Pravděpodobně ano, jenom mě zaujalo to navaření na armovací železa. Deska samotná v betonu asi moc držet
nebude a ty svary se směrem od ohybů prutů přece musí odtrhávat. No, třeba to na potřebnou nosnost bude stačit...

Předpokládám, že kotvení desky mají spočítané. Tedy i svár. A ten je slušně mohutný. Obvykle se spíš setkávám s kotevními trny, ale ty jsou také navařené, takže to vyjde nastejno smile

Thumbs up Thumbs down

98

Důchodce napsal:
obr napsal:
Martin napsal:

Jsem spíš taky pro singapur, ale hlavně odstranit "malbu" tak, aby nebylo vidět žádné poškození keramiky.

Můj tatínek by to kastroval. Aby se nám nemnožili.

Thumbs up Thumbs down

99

Je hotové vnitřní bednění strojovny výtahu. Čeká na jeřáb, pro nasazení na hotovou část tubusu výtahu.
Zítra by se mohl betonovat zvýšený strop TGC.

Thumbs up Thumbs down

100

opravdu se bude dnes betonovat. betonpumpa se už rozbaluje

http://mo.ttnz.cz/kamery/archiv/malovan … 6.jpg.html