Jo táák, už to s tím záhadným místem chápu. Stále jsem čekal, co tam budou dělat, ale oni už to vlastně mají dávno hotové 
jk2 napsal:Akorát mě napadá: dodatečným dobetonováním vznikne pracovní spára. Nepoteče tím? Je do toho blbě vidět, ale nevypadá to, že by to měli zajištěné vložkou podobně jako mezi dilatacemi.
Těsnící pásek tam musí být, jinak by tam opravdu teklo. Např. tady
je ho kousek vidět.
jk2 napsal:S tím mě zároveň napadá- jak mají zajištěnou pracovní spáru mezi Milánskými stěnami a stropem? A mezi jednotlivými lamelami Milánských stěn? Nebo u vodostavebního betonu voda pracovními spárami neteče?
Při betonáži jednotlivých lamel podzemních stěn se do rýhy vkládá svislá ocelová přepážka, ve které je těsnící pásek sevřený a zabetonuje se.
Jak se utěsní spára mezi stropem a vnějšími milánskými stěnami by mě taky zajímalo. Normálně by se těsnící pás ve vodorovné pracovní spáře zabetonoval. Ale když dochází k dodatečnému ubourávání a začišťování zatvrdlých hlav stěn, nic se tam vložit nedá.
To bednění pro vestibul je zatím, řekl bych, pro podklaďák, takže přesný tvar ještě vyleze. Ale vypadá to tam na nějaké šachty a cesta k podchodu po tratí jakoby byla pěkně do klikata.