51

Re: MÚK Malovanka IV.Q 2009

anasazi napsal:

Na Malovance (TGC) se dnes celý den betonuje. To jsem zvědavý na povíkendové fotky.

zřejmě se betonovalo dno TGC

52

ted bude chvilku trvat než udělají jednotlivé stěny kanálů. Ale do zimy by mohli být s celým jižním portálem hotovy

53

Na stěnách mezi kanály jsou pěkně vidět našroubované přesahy k nastykování výztuže. U stropů to tak zřetelně nevyniklo http://strejda33.rajce.idnes.cz/Malovan … G_0035.JPG

Thumbs up Thumbs down

54

Betonují od rána v prostoru TGC a kanálů pod JTT.
SMP osadilo do schodiště dva schody. Nějak to nesdělo, takže přeměřování schodů - oni asi nejsou stejně vysoké, následně schody dolů a navíc do nich vrtají díry.

Thumbs up Thumbs down

55

Důchodce napsal:

Betonují od rána v prostoru TGC a kanálů pod JTT.
SMP osadilo do schodiště dva schody. Nějak to nesdělo, takže přeměřování schodů - oni asi nejsou stejně vysoké, následně schody dolů a navíc do nich vrtají díry.

Tak to se vůbec nedivím, že jim to moc nesedí a budou to těžko pasovat. Ty stupně na trámu asi nebyly zrovna přesně zabedněné. Už proto jsem nechtěl věřit tmu, že by tam skutečně byly prefabrikáty. A už vůbec ne šroubované na "hmoždinky" smile Jestli by nebylo jednodušší dát tam jeden prefabrikát vcelku...

Thumbs up Thumbs down

56

tak dnes tam byly dva schody na zkoušku a na večer už žádný :-) , ono ty viditelné bubliny na stupních trámu také udělají své....

Thumbs up Thumbs down

57

Mar3ek napsal:

tak dnes tam byly dva schody na zkoušku a na večer už žádný :-) , ono ty viditelné bubliny na stupních trámu také udělají své....

Jistější bude chodit prostředkem, ne u kraje big_smile

Thumbs up Thumbs down

58

Myslím, že až budou mít tohle bludiště pod podlahou, tak už to půjde jako po másle.

Je třeba nejen stavět nové, ale i zachraňovat staré kostelsedlec.cz

59

Jé, odsud je krásně vidět na dno. Ale za běžného provozu ve všední den ráno si tam asi netroufnu sad.
Obavám se, že to nahoře taky nebude až tak jednoduchý.
Mimochodem, sním či bdím, ale ten druhý válec u výtahu tam ještě v pátek nebyl. To jakože tam nakonec budou ty tubusy dva?

Thumbs up Thumbs down

60

Spíš to bude další část vnitřního bednění současného výtahu, které si jen smontovali už dopředu smile

Thumbs up Thumbs down

61

Strejda napsal:

Jé, odsud je krásně vidět na dno. Ale za běžného provozu ve všední den ráno si tam asi netroufnu sad.
Mimochodem, sním či bdím, ale ten druhý válec u výtahu tam ještě v pátek nebyl. To jakože tam nakonec budou ty tubusy dva?

Normálně přejdeš dva proudy vozidel, které stojí na červenou...

A ten válec bych tipoval na druhé patro bednění... smile

62

A no jó, to co z toho trčí nejsou to nejsou pruty armatury, ale dřevěný lajsky bednění. Asi budu muset na oční tongue.

Thumbs up Thumbs down

63

kasme napsal:

Jo, a pod kolama náklaďáku přelezu přes ten metrovej betonovej zátaras.
Doba mého mládí je už poněkud v dáli.

Thumbs up Thumbs down

64

No jo, ale jak tak koukám na kameru,  tak on ho tam kus chybí. Toho jsem si nikdy nevšimnul. No, uvidíme... smile.

Thumbs up Thumbs down

65

Vida, s opěrnými stěnami na rampě už pomalu skoncují http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic … 5.JPG.html takže by měli pohnout  s výtahem, ať můžou zavážet.
Co se týče obkladů na stěnách, čekal jsem, že budou víc střídat barvy http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic … 2.JPG.html Každopádně s tím moc nepospíchají - na to že omezili jízdní pruhy.

Thumbs up Thumbs down

66

jannnn napsal:

Spíš to bude další část vnitřního bednění současného výtahu, které si jen smontovali už dopředu smile

A dnes  večer už stojí na místě

Thumbs up Thumbs down

67

kasme napsal:
Strejda napsal:

Úplně jsem zapomněl na našeho "Velkého bratra" - tam je to krásně vidět smile

http://mo.ttnz.cz/kamery/archiv/malovan … 5.jpg.html

68

Na stavbě jižního portálu bude probíhat opět betonáž - betonpumpa rozbaluje svá ramena smile
http://mo.ttnz.cz/kamery/archiv/malovan … 4.jpg.html

69

koukám,že uprostřed schodiště bude ještě nějaká konstrukce, že tam koukají dráty?
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic … 9.JPG.html

70

Podle mého to bude podesta (tu výtuž ohnou a vybetonují desku přímo na práh). Stejně to vypadá i
uprostřed a na spodním konci.

Thumbs up Thumbs down

71

Ohýbání čouhajících drátů bych se trochu bál, může se přitom roztrhat hotový beton, a to se pak těžko (a draze) napravuje. Pro sebe jsem si tipoval, že to budou pilřky středového zábradlí.

Thumbs up Thumbs down

72

Jakože ta stávající výztuž půjde skrz podestu a armovaní té podesty na ni bude navázané?  Jo, tak by to také mohlo být.

Thumbs up Thumbs down

73

Ohýbání prutů jsem tu tipoval před více než týdnem, přestože je to poněkud divné řešení. Takže se nechávám překvapit smile Ale nezdá se mi, že by ve středu schodiště padlo tolik místa na zábradlí. Vždyť kolik tam potom zbývá na každé straně místa...

Thumbs up Thumbs down

74

Ohýbání armatury betonu neublíží již druhý, třetí den (pokud se ohýbají pouze takovéto tenké pruty výztuže). Stejně tak, jako se většinou může již třetí den předepínat (podle výsledků lab. zkoušek).

Thumbs up Thumbs down

75

No, a dnes ráno jsou stupně ze schodiště zase pryč smile.

Thumbs up Thumbs down