Re: Letná - tunely s čelním odtěžováním III. Q 2009
Očitý svědek důchodce by mohl hodit nějaké fotečky, co?
Když jsem dnes na MUK Malovanka viděl "Strejdu" dělat fotky - to jeho "nádobíčko", tak nevím jak bych mohl se Zenit 11S na kinofilm přispět.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Silnice - dálnice a okruhy - mo.ttnz.cz » Tunel Blanka - ARCHIV » Letná - tunely s čelním odtěžováním III. Q 2009
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 … 20 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Očitý svědek důchodce by mohl hodit nějaké fotečky, co?
Když jsem dnes na MUK Malovanka viděl "Strejdu" dělat fotky - to jeho "nádobíčko", tak nevím jak bych mohl se Zenit 11S na kinofilm přispět.
jeste 1 postreh: mezi vybetonovani stropu VZT a navazkou byly mene nez 2 tydny - kdyz si vzpomenu ty uvahy pri stavbe baraku jako dlouho je potreba nechat vyzrat zakladni deska, tak mi to prijde sakra malo. (ale predpokladam, ze tomu rozumi. doufam :-)
Ale on ten beton bude zrát i pod vrstvou zeminy. Naopak, ta vlhkost z půdy je pro zrání betonu ideální.
Tak si ríkám, že když vidím akční rádius Důchodce, že bychom se místo další stacionární kamery měli složit na jeden obyčejnej kompakt pro Důchodce, aby mohl nejen komentovat, ale i dokumentovat.
To: Důchodce: Doudám, že aspoň počítač máš lepší, než Atari 800 XL (pro mládež - jde o počítač z přelomu 90. let)
jannk napsal:jeste 1 postreh: mezi vybetonovani stropu VZT a navazkou byly mene nez 2 tydny - kdyz si vzpomenu ty uvahy pri stavbe baraku jako dlouho je potreba nechat vyzrat zakladni deska, tak mi to prijde sakra malo. (ale predpokladam, ze tomu rozumi. doufam :-)
Ale on ten beton bude zrát i pod vrstvou zeminy. Naopak, ta vlhkost z půdy je pro zrání betonu ideální.
Snad jen aby se zatěžováním nepředběhli nárust pevnosti betonu
Důchodce napsal:Když jsem dnes na MUK Malovanka viděl "Strejdu" dělat fotky - to jeho "nádobíčko", tak nevím jak bych mohl se Zenit 11S na kinofilm přispět.
Tak si ríkám, že když vidím akční rádius Důchodce, že bychom se místo další stacionární kamery měli složit na jeden obyčejnej kompakt pro Důchodce, aby mohl nejen komentovat, ale i dokumentovat.
To: Důchodce: Doudám, že aspoň počítač máš lepší, než Atari 800 XL (pro mládež - jde o počítač z přelomu 90. let)
Atari jsem neměl , měl jsem něco ohodně lepšího - Sam Coupe dovoz 602.ZO Svazarmu. Fotografoval jsem v mládí, dle mé ženy moje estetické cítění skončilo u krabičky od zápalek, takže v naší rodině fotografuje ona.
Fotografoval jsem v mládí, dle mé ženy moje estetické cítění skončilo u krabičky od zápalek, takže v naší rodině fotografuje ona.
No tak to si teda manželka bude muset udělat čas sem tam oběhnout Blanku
No tak to si teda manželka bude muset udělat čas sem tam oběhnout Blanku
Dobrý nápad na rodinnou procházku
pegodlas napsal:No tak to si teda manželka bude muset udělat čas sem tam oběhnout Blanku
Dobrý nápad na rodinnou procházku
Živě si to dovedu představit
Já už tímto způsobem pár věci pochodil
Tak koukám, že si hoši přivstali betonpumpa dorazila těsně po šesté a vypadá, že se jde na věc. Rozložit, zakotvit a můžou najíždět mixy se směsí. V 6:16 začal rozkládat své chapadlo a už mají vše připraveno. Čeká se na první mix.
už se vesele betonuje
už se vesele betonuje
makají jak diví
Dilatace 6/2 JTT začali armovat spodní vrstvu a předpříprava opěr pro šalování budoucího čela. STT položena folie.
Dilatace 7/2 JTT odstraněny panely a výdřeva, které byly mezi armatůrou trčící z čela dilatace, STT odstraněna zemina, která sloužila jako rampa pro vjezd do jámy.
a dobetonováno, betonpumpa je již složena a chystá se na odjezd
Dilatace 6/2 JTT začali armovat spodní vrstvu a předpříprava opěr pro šalování budoucího čela. STT položena folie.
Dilatace 7/2 JTT odstraněny panely a výdřeva, které byly mezi armatůrou trčící z čela dilatace, STT odstraněna zemina, která sloužila jako rampa pro vjezd do jámy.
Takže do jámy už je "Zákaz vjezdu"?
Důchodce napsal:Dilatace 6/2 JTT začali armovat spodní vrstvu a předpříprava opěr pro šalování budoucího čela. STT položena folie.
Dilatace 7/2 JTT odstraněny panely a výdřeva, které byly mezi armatůrou trčící z čela dilatace, STT odstraněna zemina, která sloužila jako rampa pro vjezd do jámy.Takže do jámy už je "Zákaz vjezdu"?
Ano, pokud by to nebylo vznášedlo aby překonalo metrový skok.
tedy rozumím, že zbývají betonovat dvě dilatace a to 6/2 a 7/2 ? tedy práce na cca 10-14 dní ? a může se zasypávat ?
Ano, jedna se o dvě poloviny dilatací, proto ty čouhající pruty (vlastní dilatační spára bude až mezi nimi. Pro výpočet - první polovinu dilatace 6 začali armovat 19.8. ráno - dnes odpoledne dobetonovali.
Neví nějaký odborník, co pouřívají za cement/beton? V 16 dobetonovali a v 18 po tom už zatvrdlém chodil člověk a kropil.
přivezla se další várka armatury- koncem příštího týdne bychom s emohli dočkat další betonáže stropu. Jak to tak vypadá, tak druhý připravený základ pro jeřáb nevyužíjí
Tak nám navážejí poslední armatury na dodělání toho posledního kousku, dle minulé práce to vypadá, že tak kolem 10.9. by mohlo být hotovo a mohla by se začít zavážet zemina a kropí se včerejší čerstvě položený beton pro lepší tvrdnutí.
KDy by mohla být komletně zavezena stavební díra hloubených tunelů v useku který vidime na 2 webkamerách ?? Předpokládám že dodělají betonáž stropů na poslední diletaci a následnou betonáž a mohou to komplet srovnat se zemí??
Podle mě by se ten beton neměl kropit, ale zakrýt igelitem proti vysychání. Kropení rozmývá povrchovou vrstvu.
Na kamerách to vypadá, že deponie v pozadí už je pryč. A je fakt že beton jim tedy tvrdne rychle, ten strop vzduchotechniky už pár dní po betonáži pojížděli technikou, a to bez spodního šaluňku, jak zde někdo potvrdil.
deponie jeste uplne pryc neni, dneska rano tam porad jeste nakladali na zasypavani VZT - ale pres ohradu uz nic videt nebylo. Tj vystaci jim to maximalne na dnesek.
Milan: no do 1.11. kdy tam maji zacit jezdit tram moc casu nezbyva - s timhle tempem by to mohli mit zasypane pred koncem zari.
Někde jsem četl, že se používá beton s přísadami, který má vyšší tvrdost a rychlejší tuhnutí, na mosty na lahovické estakádě o tom byla ve foru i zmínka.
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 … 20 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Silnice - dálnice a okruhy - mo.ttnz.cz » Tunel Blanka - ARCHIV » Letná - tunely s čelním odtěžováním III. Q 2009
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
Vygenerováno za 0.100 s, vykonaných příkazů: 86.