Re: Webkamery ET NETERA Letná 08/08 - 01/09
Já myslím, že povolení k demolici mít musí už dávno. Jinak by nemohli už v prosinci zbourat střechu, vyborat okna, atd, atd...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Silnice - dálnice a okruhy - mo.ttnz.cz » Tunel Blanka - ARCHIV » Webkamery ET NETERA Letná 08/08 - 01/09
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Já myslím, že povolení k demolici mít musí už dávno. Jinak by nemohli už v prosinci zbourat střechu, vyborat okna, atd, atd...
anasazi: Proč myslíš, že to nezbourali rovnou ? Protože neměli povolení, takže to rozebrali nejdřív zevnitř a a "potěmkinovsky" to maskovali tím, že obvodový zdi nechali stát. Teprve teď když dostali povolení, tak to bourají definitivně.
Já bych řekl, že to nebourali proto, že těsně vedle projížděly do nedávna tísíce aut. Jakmile zavřeli M. Horákovou (že by zase ty komunisti ), zbourali 154ku, a brzy bude následovat druhej.
anasazi: v tom, ze se nebouralo dokud kolem jezdila auta se urcite shodneme (viz jak to behem demolice 154 vypadalo kolem). Ale proc si castecne zbourali ten druhy barak, nechali ho s ocividne narusenou statikou (tj ne prilis bezpecny) a v klidu kolem bagruji, chodi lidi apod? (recnicka otazka :-)
V projektu je navrženo bourání za provozu dvou pruhů M.H., ale vy dva si evidentně nenecháte poradit a stejně budete vést svou.
S tou demolicí nám to určitě dělají naschvál. Barák bude pomalu na zemi, ale před kamerou 2 to vypadá, že se skoro nic neděje.
Zmizol ďalší kus baráku v ľavom hornom okne. Nad dočasnou preložkou je (stále rastie) konštrukcia z lešenárskych trubiek, predpokladám na zakrytie výkopu počas búrania.
EDIT: Dúfam, že nám pred kameru nepostavia po dobu výstavby billboard...
A teď je v levém okně vidět rameno bagřiska
už je vidět skrz barák na modrý kontejner na ulici
co to tam zrovna staví za "lešení" ?
že by neco na ochranu budovy ET NETERY ?
Na to lešení natahují síť, aby jim rum nenapadal do výkopu (mezi demolicí a Etnetrou) pro přeložku plynu
Tak konečně se kamera 2 dostala do popředí pozornosti. Uvidíme, kolik toho dnes ještě sundají.
Tak před chvilkou padla západní strana baráku. http://mo.ttnz.cz/wk/archiv/demolice/20 … 131301.jpg
A už jedeme východní zeď, a chvíli bude po všem.
Pozor, už to praská! http://mo.ttnz.cz/wk/archiv/demolice/20 … 133601.jpg
A je to dole http://mo.ttnz.cz/wk/archiv/demolice/20 … 133801.jpg
A kus je dole. Bleskový video z dnešního dne.
Krásně je ted videt z webky č.2 :-))
Takže jak píše S M Lomoz - dokonáno jest.
Finální video demolice je na obvyklém místě videí - http://mo.ttnz.cz/wk/archiv/video/demolice-090120.htm
Po technický stránce - je to záznam ze dneška od 8:00 do 17:00, co snimek to minuta (limit webkamery), video má framerate 8 fps, což pokud dobře počítám je zrychleno 480x.
K večeru tam ještě doplním video od 13 do 20. ledna ... ale bude to nuda ;o) - jen pro opravdové fajnšmekry. To už bude mít framerate 25 fps, takže zrychleno 1500x.
---------------------------------------------
Jinak řekněte si dál co s webkamerama, uvítám připomínky k frekvenci ukládání. V současnosti se ukládají všechny 3 kamery každých 20 minut v rozmezí 5:00 - 21:00. Je to málo? Je to moc? Mám upravit frekvenci ukládání nebo časový rozmezí? Vyhovuje to takhle?
Průměrná velikost snímku je 50kb, 1den má cca 4mb, měsíc cca 120mb, rok asi tak 1,5GB, myslete na to ;o)
Asi bych měl ještě doplnit, že si ukládám webkamery i sám na svém počítačí, taky co 20 minut, ale o 10 minut posunutý oproti archivu mo.ttnz.cz, takže ve finále jsem schopnej poskládat snímky z webkamer co 10 minutek.
Nějaký inteligentní prohlížení uložených obrázků nějak nejsem časově schopnej udělat
Speciální akci ukládání po minutě "demolice" vypnu tak za dva dny, snímky v archuvu nechám. BTW když to nevypnu, tak tahle jedna kamera udělá za rok 10 GB dat ;o)
To pp21: Já myslím, že časosběr po minutě na kameře 2 už nebude nutný. A ten běžný interval 20 min stačí. Zas tak rychle ti dělníci nemakaj Naopak pro úsporu místa a odstranění zbytečných prodlev u videí z kamer bych klidně posunul ulkádání z 5.00 na pozdější dobu. Teď v zimě stačí 8.00 v létě se uvidí. Totéž večer, po 18. hodině už se nic neděje, možná až v létě. Jinak hezká práce. Ta dnešní demolice byla na videu super.
Hm, zaujímalo by ma, na čo sa použijú tie tehly, čo sa tam tak usilovne skladali na náklaďáčik...
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Silnice - dálnice a okruhy - mo.ttnz.cz » Tunel Blanka - ARCHIV » Webkamery ET NETERA Letná 08/08 - 01/09
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
Vygenerováno za 0.131 s, vykonaných příkazů: 87.