Re: Díky Kasme :)
A to ještě není v provozu úsekové měření?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Silnice - dálnice a okruhy - mo.ttnz.cz » Pražský okruh - D0 - SOKP » Díky Kasme :)
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
No to je dost, že je to konečně dostavěný. To bylo dennodenně, tak spustím počítač, a dám se do práce; jo, a ještě se napřed podívám, co je novýho. No jo, tývoe, tady je zase balík fotek vod kasmeho, že jsem to nechyt už v noci, to si musím prohlídnout. No jo, pěkný jako dycky, to je zase novinek. A kuua, vono už je zase dávno po vobědě, a pak mám něco udělat.
Takže Kasme, díky za desítky (stovky?) hodin zdržování zajímavými informacemi.
Stovky, rozhodně stovky... To jsem rád, že jsem neměl tyhle potíže sám
Díky, Kasme!
A to ještě není v provozu úsekové měření?
co vím, tak ne.
Ale během pár dní bude, a bez cedule, neboť je to ve správě PČR
a i kdyby bylo, tak jsem jel ještě před uvedením do provozu, takže to nebyla pozemní komunikace, ne?
no, nebudem to rozmazávat, můžete se kouknout na videu, jak ubíhají patníky >> Lochkov - Jesenice a Jesenice - D1
akorát u Jesenice to foťák zmohlo a vypnul se, takže jsem se musel kus vracet (1km), abych videa navázal...
Sice se zpozdenim, ale i ja bych chtel podekovat za perfektni servis po celou dobu stavby.
Skoro se mi nechtelo verit ze to tak rychle uteklo a ze uz se tam jezdi, musel jsem se tam dojet osobne podivat... Na oblouk mostu Cholupice-Tocna se da lehce vylezt a meditovat tesne nad projizdejicimi navesy kamionu, zatimco se nekonecny proud ztraci a znovu vynoruje v Cholupickem tunelu. Velice pusobive.
Diky, diky, diky!
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Silnice - dálnice a okruhy - mo.ttnz.cz » Pražský okruh - D0 - SOKP » Díky Kasme :)
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
Vygenerováno za 0.275 s, vykonaných příkazů: 46.