Re: Trojský most
Třetí ceny tam jsou dvě, tak doufám že to nebude ta obludná roura :-O
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Silnice - dálnice a okruhy - mo.ttnz.cz » Tunel Blanka » Trojský most
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 35 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Třetí ceny tam jsou dvě, tak doufám že to nebude ta obludná roura :-O
P_V: Pokud mám správné informace, tak by to měl být ten s tím pylonem (autor Stráský)
ten s tím pylonem (autor Stráský)
Takže když nedopadl lanový most v Lahovicích (R1), tak bude alespoň v Troji 
Mně by se nejvíc líbil č.9. Spodní klenba je pro pražské mosty charakteristická a tady je navíc ozvláštněna tím že je jen poloviční. Slovy průmyslového básníka, "solidní základ a svobodný rozhled". Navíc je u toho co se asi postaví, ten pylon dominantní, ale bez vztahu k sousední dominantě Černé skály, kterou jen tak plošně zaclání... na rozdíl např. od mostu v Ústí, který podobnou skálu respektuje.
Za odstranění lanových mostů v Lahovicích jsem rád, to by ta estakáda vypadala jako dort pejska a kočičky.
I já bych hlasoval pro návrh č. 9, protože takovejhle most do Prahy patří.
A taky jsem rád za ty změněné Lahovice, vždycky jsem se smál u těch vizualizací když se v komentáři říkalo, že je navržen jako výrazná dominanta údolí. Most o výšce pylonu cca 30 m utopený ve změti ramp a v kontextu 2 km dlouhé estakády měl teda k dominantě fakt dost daleko.
Přátelé, kamarádi, omlouvám se za to, že jsem Vás mystifikoval, ale dnes jsem se znovu informoval u kompetentní osoby a všechno je jinak. Minule jsem si to špatně vyložil   Ve hře jsou stále ještě dva mosty, ovšem jiné než jsem zmínil
   Ve hře jsou stále ještě dva mosty, ovšem jiné než jsem zmínil  A to sice rozhoduje se mezi modifikovanými verzemi mostu který vyhrál soutěž a původním mostem navrženým v DSP (ZDS) tj. mostem se šikmým pylonem ala Ústí nad Labem, který byl navržen ještě před soutěží. Rozhodnout by měl OMI MHMP v nejbližší době.
  A to sice rozhoduje se mezi modifikovanými verzemi mostu který vyhrál soutěž a původním mostem navrženým v DSP (ZDS) tj. mostem se šikmým pylonem ala Ústí nad Labem, který byl navržen ještě před soutěží. Rozhodnout by měl OMI MHMP v nejbližší době.
taky se mi nejvíce líbí most č. 9 . Proč nevyhrál ? nějak se to k tomu zdůvodňovalo ?
To je snadné zdůvodnění. Vypadá moc klasicky. Dneska frčí futuristické supermoderní tvary a materiály. Že to stojí 2x víc, než ten klasický, je až druhořadé. Takže když přišla krize, na futuristickém mostě se najdou vady a postaví se nějaký běžnější, levnější typ.
Příznačná byla i výstava, kde byly mosty po soutěži prezentovány. Zatímco oblouk McDonalds byl na prvním místě hned naproti vchodu, most č 9 - jediný ze všech se spodní konstrukcí - měl čestné poslední místo, až za všemi těmi zběsilostmi vypadnuvšími v prvním kole, a panel byl obrácen zády ke směru průchodu.
Toto je dřívější návrh arch. Picka
P_V: Tenhle Pickův most byl V DSP (ZDS) takže je to jeden ze dvou mezi, kterými se nyní rozhoduje.
Na titulce:
Právě kvůli tomuto dílu čeká již letos v létě Pražany asi měsíční výluka tramvají. “Nyní už jsme u trati z obou stran v podstatě hotovi, takže budeme muset provoz přerušit a vyhloubit tunel pod tramvajovou tratí, která se hned po dokončení vrátí do současné trasy,” vysvětlil Polák s tím, že výluka bude po dohodě s městem a dopravním podnikem až v letních měsících.
No jak jsem psal v říjnu...
Myslel jsem to tak, že pokud by nebyl most postaven a oni potřebovali dostavět tunel, tak je to otázka na výluku trvající jen pár měsíců.
Ve výsledku - nový most vlastně pro samotnou stavbu netřeba, ačkoliv bych byl velmi rád, aby se postavil, neboť by to mohlo ulehčit Argentinské, u které bydlím.
Jak jsme to řešili včera: teoreticky sice netřeba, protože ono se dá nějak vyřešit všechno, ale s nájezdem z Blanky do centra by byly víc než malé problémy...
Zakončení Blanky ve smyslu ponechání současného stavu křižovatky u mostu Barikádníků (s levým odbočením přes protisměr při jízdě do centra) si opravdu nechci ani představovat. Martin
Zakončení Blanky ve smyslu ponechání současného stavu křižovatky u mostu Barikádníků (s levým odbočením přes protisměr při jízdě do centra) si opravdu nechci ani představovat. Martin
 Křižovatka se upraví dle projektu a do Holešovic pojedeš od Vorlíků
 Křižovatka se upraví dle projektu a do Holešovic pojedeš od Vorlíků 
teď si neuvědomuju jakej je projekt, ale neměl právě tomuhle směru sloužit ten most, co bude/nebude?
No, ono nejde jen o směr "Blanka -> centrum", ale také o směr "Troja(a tím i sídliště Bohnice) -> centrum" a samozřejmě i směr opačný. A ten je vytížený až-až. Pokud projekt zůstane, tak z Troji se do Holešovic pojede skutečně přes křižovatku U Vorlíků a nebo "po česku" - zajede se pod Bílou skálu a tam se budeme hromadně otáčet. Paráda, co?
v květnu by měla začít stavba Trojského mostu viz http://www.financninoviny.cz/zpravy/v-k … avu/363627 , dle této info se bude stavět vítězný návrh
Tak, že by dobrá zpráva?
anasazi, obr: To je zatím jenom doměnka toho novináře. OMI MHMP měl rozhodnout až 23.3.2009 dopisem na Metrostav. Zatím nemám info jestli opravdu rozhodli a jak, ale snad to brzy zjistím.
O podobě trojského mostu včera v infocentru ještě nic nevěděli, ale co je horší, existuje i varianta "bez trojského mostu", kdy by před mostem Barikádníků byl MO ukončen semaforem, aby se dalo na most odbočit ve směru Blanka - centrum, tj. vlevo přes protisměr MO :-(. Tedy v podstatě současný stav, ale doplněný o semafor.
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll= … h&z=19
O podobě trojského mostu včera v infocentru ještě nic nevěděli, ale co je horší, existuje i varianta "bez trosjkého mostu", kdy by před mostem Barikádníků byl MO ukončen semaforem, aby se dalo na most odbočit ve směru Blanka - centrum, tj. vlevo přes protisměr MO :-(. Tedy v podstatě současný stav, ale doplněný o semafor.
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll= … h&z=19
Nechcem byt pesimista, ale semafor tam už asi týžden je 1, 2, 3. Avšak zatiaľ ešte nefunguje.
Rozhodnuto ! Bude se stavět most, který zvítězil v architektonické soutěži resp. nějáká jeho drobná modifikace. Protože je jasné, že se nestihne postavit (což ovšem nikdo zatím nahlas neřekne), stejně jako se nestihnou stavby 0080 a 9515, tak se uvažuje o samostatném zprovoznění stavby 0079 v předstihu (v řádném termínu).
Samostatné zprovoznění 0079 a semafor na Pelc Tyrolce mi zní jako zakonzervování zbytku v důsledku krize.  Odstraní se nejproblematičtější průtah Holešovicemi a zbylý úsek, již nyní v čtyřpruhu, počká... Každopádně by bylo přínosné usilovat aspoň i o kus 0080, od nájezdů z Milady Horákové u Prašného mostu, aby se mohl prostor u stanice metra upravit už definitivně.
Už teď se zastupitelé nechávají slyšet že v rozpočtu na 2010 budou chybět přibližně 4,5 mld a jsou obavy o financování velkých staveb jako Blanka, V.A a čistička vod. Nevím zda do toho jsou započteny i přebytky z toho, že se prý zatím nepodařilo proinvestovat to co se pro Blanku vyhradilo.
P_V: Prvotní důvod je, že stavebně se to nedá stihnout (zejména ražená část 9515 a Trojský most), jak je to s financemi netuším.
Samostatné zprovoznění 0079 a semafor na Pelc Tyrolce mi zní jako zakonzervování zbytku v důsledku krize. Odstraní se nejproblematičtější průtah Holešovicemi a zbylý úsek, již nyní v čtyřpruhu, počká... Každopádně by bylo přínosné usilovat aspoň i o kus 0080, od nájezdů z Milady Horákové u Prašného mostu, aby se mohl prostor u stanice metra upravit už definitivně.
Už teď se zastupitelé nechávají slyšet že v rozpočtu na 2010 budou chybět přibližně 4,5 mld a jsou obavy o financování velkých staveb jako Blanka, V.A a čistička vod. Nevím zda do toho jsou započteny i přebytky z toho, že se prý zatím nepodařilo proinvestovat to co se pro Blanku vyhradilo.
S krizi opatrně. Často jsou videt podobne ptakoviny typu vlastovky v zime neletaji kvuli krizi. Nevim, proc by to stavebne neslo stihnout (jeste skoro 2 roky) - kdyby nebyl problem v pravni rovine, zacit se muze vsude hned, zavrit lze vzdy cokoliv. Na to nebude politicka vule, takze PROTO nebude cela stavba vcas. Napr: kompletni uzavera Prasnaku a Myslbekovy by vsechno hodne urychlila. Ale jak se muze zacit, kdyz ani se nevi, kdo bude stavet na Malovance-Myslbekova ... :-( Hold problem neni v metrostavu, ale na magistratu :-(((
Wizard_01: Jasně že jsou ty průtahy způsobené "právně" a "politicky". Tj. hlavně opožděný výkup pozemků, opožděná stavební povolení atd. A při možnostech výstavby je nutné uvažovat reálně tj. že není v právním státě možné nerespektovat když třeba nemám stavební povolení, není možné udělat jen tak z ničeho nic zásadní uzavírky, které by způsobily dopravní kolaps apod.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 35 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Silnice - dálnice a okruhy - mo.ttnz.cz » Tunel Blanka » Trojský most
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
Vygenerováno za 0.182 s, vykonaných příkazů: 48.