Re: MÚK Rybníčky
doplněny slepenice - celkem 18
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Silnice - dálnice a okruhy - mo.ttnz.cz » MO mimo Tunel Blanka » MÚK Rybníčky
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 10 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
doplněny slepenice - celkem 18
pár fotek z dneška..
MÚK Jižní spojka – Mokřanská 26.6.2010
Fotografie není potřeba komentovat, jedná se o první etapu stavby megakřižovatky v této lokalitě. Jde o přemostění železniční trati vedoucí pod jižní spojkou v místě jejího zúžení za lanovým mostem ve směru k Průmyslové ulici.
Občas projíždím kolem busem, nedávno betonovali základy pilířů mostů přes Rabakovskou, ale dnes tam byla hromada pokroucené armatury, základy nikde, a vedle bagr - sbíječka. Že by to omylem postavili o 0,5 m vedle? Jasné je, že už je vybouráno, alespoň část.
Cca před měsícem tam byly nejen základy, ale už i bednění vlastních pilířů. Nejprve zmizelo bednění, potom armatura a teď už i základy. Taky jsem se podivoval, proč to bourají. Že by došli peníze a tohle bylo "zakonzervování stavby"? Nebo jen někdo něco špatně vyměřil a začne se nanovo o kus vedle?
Stav včera cca 18:00 - na stavbě ani noha, v místech základů pro pilíře přemostění Rabakovské zejí 4 dost objemné díry. Pracuje se pouze na jímce a následné kanalizaci severně od Rabakovské a západně od ŠR.
Dnes jsem jel opět kolem (+-14h). Pro jeden pilíř už se znovu sestavuje výstuž. Vypadá to, že se stavba konzervovat nebude. Čilý stavební ruch...
http://picasaweb.google.com/jakub.hejnic/MukRybnicky#
omlouvám se za kvalitnu, bus měl bohužel dost poškrábaná skla
V cca 17:30 se již rýsovala i výztuž druhého pilíře na jižní straně. Vypadá to, že se poprvé asi "netrefili". Zajímalo by mě, kdo tohle "stavění zkusmo" zaplatí.
Dnes ráno již je vidět armatura i jednoho pilíře na severovýchodní straně přemostění Rabakovské. Z letmého pohledu to na mě dělá dojem, že tentokrát je armatura mnohem silnější než ta původní. Že by někdo chtěl ušetřit a ono to neprošlo?
spodní části pilířů mostu přes Rabakovskou vybetonovány, na 2 z nich se připravuje rozdšíření do tvaru "Y" (části bednění pro "Y")
podle toho, co jsem si všiml z autobusu, je možné, že most přes trať a most přes budoucí přeložku Rabakovské jsou v mnohem pokročilejším stadiu
Tak jsem nafotil pár fotek. Pěkně to pokračuje, zvlášť zemní práce. Zaujal mne budovaný most přes budoucí přeložku Rabakovské - zatím to vypadá spíš jako přemostění díry, na kterou nezbyla zemina. Pěkně postupují i práce na suchém poldru.
Dneska zahlídnuto z Jižní spojky - most přes trať, na pilířích osazeny ložiska (asi) a na východní opěře stál velkej mobilní jeřáb ABB připravenej k akci, zřejmě se dnes budou osazovat nosníky mostu.
Múk Rybníčky 29/9/2010 na Picase
trocha fotodokumentace, jinak tam bylo pěkný bahno...
Stav 29/9/2010 odpoledne:
2 Traverzy mostu přes železnici byly již usazené
Staví se bednění mostu přes přeložku - pokračování
Armování zbylých dvou hlavic pilířů mostu přes starou Rabakovskou
Betonáž dalších částí suchého poldru
Zahlédnuto z bobové dráhy - přes Rabakovskou ul. jsou traverzy, začíná se s bedněním skruže.
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic … 12/101016/
zatím část fotek
kasme - teda přiznám se, že více nežli fota ze stavby MUK mi zaujaly ty hrbolaté koleje snímky IMG_1341 a IMG_1343 - to je obvyklé ?
Odpovím za Kasmeho
No normální to není.Je to špatná geometrická poloha koleje,tady to bude kombinace zborcení koleje a další, ale hlavně zde chybí pořádné podbití
Ale hlavně ta fotka je strašně zazoomovaná,takže to hodně zkresluje
obr napsal:kasme - teda přiznám se, že více nežli fota ze stavby MUK mi zaujaly ty hrbolaté koleje snímky IMG_1341 a IMG_1343 - to je obvyklé ?
Odpovím za Kasmeho
No normální to není.Je to špatná geometrická poloha koleje,tady to bude kombinace zborcení koleje a další, ale hlavně zde chybí pořádné podbití
Ale hlavně ta fotka je strašně zazoomovaná,takže to hodně zkresluje
Zase na druhou stranu je to trať kde jezdí jen nákladní vlaky (pokud jsem si to správně spojil s místem) rychlostí asi tak 20km/h maximálně...
Včera večer došlo k uzavírce levých pruhů mezi bobovou dráhou a lanovým mostem ... asi se budou šťourat ve středním pásu.
A teď koukám, že na mapy.cz je v základní mapě načrtnutá celá MÚK Rybníčky: http://www.mapy.cz/#mm=Z@x=133303040@y=135875968@z=15
edit: tady to máme oficiálně:
Jižní spojka před lanovým mostem
17.10.2010 00:00 - 31.10.2010 23:59
práce ve středním dělícím pásu , výstavba přejezdů SDP
Opět telegraficky ... ráno si u mostu přes trať sestavovala ABB velkej jeřáb a vedle stály dvě nadrozměrný soupravy s dalšíma nosníkama, budou se dneska ukládat na most.
Firma APB začala některé své akce prezentovat na YouTube a díky tomu je tu i jedno video z ukládání nosníků mostu. Nejspíš jde o akci, kterou zmiňuje pp21.
MÚK Jižní spojka – Rabakovská 30.10.2010
U Jižní spojky pokračuje výstavba třech nových mostů v rámci nové velké křižovatky s víceúrovňovým křížením. Na obr. 1 je mapka s naznačeným vedením budoucí křižovatky.
pár kousků z Rabakovské, ŠR a JS
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic … 12/101114/
Jižní část mostu přes Rabakovskou už je vybetonovaná, v neděli se odbedňovalo, severní část - tento týden se nosily výztuže.
Je také vybetonovaný most přes budoucí přeložku Rabakovské, viděl jsem jen jižní část, možná je vybetonovaný celý.
Ve středu nebo ve čtvrtek ráno jsem na Rabakovské viděl zaparkovaný jeřáb APB Plzeň - asi 5-nápravový. Podle jejich katalogu by to odpovídalo nosnosti 100-200 tun. Nejsem si jistý, co se chystalo. Relevantní údaje k jeřábu - velký jeřáb s víc jak čtyřmi nápravami, zbytek je spekulace.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 10 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Silnice - dálnice a okruhy - mo.ttnz.cz » MO mimo Tunel Blanka » MÚK Rybníčky
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
Vygenerováno za 0.335 s, vykonaných příkazů: 88.