Téma: upgrade PHP a problémy fóra, webu i galerie podzim 2015
Ahoj, asi jste udělali upgrade PHP, teď to tam pořád řve "depreciated preg_replace a parametr /e funkce- použijte místo toho preg_replace_callback
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Silnice - dálnice a okruhy - mo.ttnz.cz » Poznámky k fóru » upgrade PHP a problémy fóra, webu i galerie podzim 2015
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj, asi jste udělali upgrade PHP, teď to tam pořád řve "depreciated preg_replace a parametr /e funkce- použijte místo toho preg_replace_callback
Tak asi ještě upgradovat punbb...
admin informován sms i mailem
že prej se v tom nějak vrtali...
....že prej se v tom nějak vrtali...
No jo, za mých mladých let se říkávalo když někdo něco zvrtal, že "vrtá s v tom jak študák v kun.."
Minulý týden (čt, pá) tedy od 1.10. se mi nedalo vůbec připojit. Error!
Dnes jsem dostal opakovaně výhrůžné hlášení "Tvůj čas vypršel", přesto se připojení nakonec podařilo.
A diskusní příspěvky jsou oddělované sadou tabulek chybových hlášení.
A tak nevím. a.) je něco se serverem? b) je něco s mým připojením? c) porouchal se můj HW či SW? d) je chyba jako obyjle mezi židlí a klávesnicí?
Přitom konfigurace b) c) d) se snad v posledním čase příliš nezměnila
a)
Že je na serveru něco špatně se ví už týden.
Dělá s tím někdo něco? Já bych i udělal, ale jaksi nemám přístup, že.
odeslán opět dotaz na admina
Zdravím vespolek,
jak to vypadá s vyřešením problému? Evidentně je na serveru nová verze PHP 5.5 nebo 5.6, což starší verze PunBB neumí (používá v PHP nově zakázané funkce). Na webu PunBB je od 14.10.2015 nová verze PunBB 1.4.4, která to řeší.
Je správcem téhle diskusní aplikace někdo ze zdejšího kruhu, nebo to administruje onen nekomunikující admin webserveru? Pokud má FTP přístup k serveru někdo odsud (Kasme?), nainstalovat novou verzi PunBB by neměl být problém ... Pokud by bylo potřeba, nabízím pomoc s upgradem.
já přístup nemám, zkusím znovu zaurgovat admina horala
Taky ta galerie už má novější verzi... rajče přeci jen nějak není ono.
Já také samozřejmě nabízím pomoc s provedením upgrade fóra... už je to dva měsíce a stále to zlobí.
admin žije!
ale do konce února čas určitě nemá...
od března se můžem těšit na postupné zlepšování situace...
na první místo jsem tlačil chybové hlášky ve fóru
doufám že to bude březen 2016
tak to asi nebude březen 2016
se asi budu muset připomenout
zdá se mi to nebo je vyřešeno? evidentně nějaký drobný upgrade i design mi prijde malinko jiny...
super
Díky adminovi....běhá skvěle!!!
[img]http://mo.ttnz.cz/forum/extensions/pun_karma/icons/thumbs_up.gif[/img]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Silnice - dálnice a okruhy - mo.ttnz.cz » Poznámky k fóru » upgrade PHP a problémy fóra, webu i galerie podzim 2015
Currently installed 2 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
Vygenerováno za 0.114 s, vykonaných příkazů: 88.