Re: Webkamery ET NETERA Letná
V tomto tématu to vidím (pokud možno) jen na "technické" věci kolem webkamer, postřehy z webkamer pište do Letná 2009. Případně přímo s odkazem do archivu. Pokud uvidíte něco zajímavého mimo čas automatického ukládání, obrázek uložte a pošlete, přidáme do archivu.
Jinak řekněte si dál co s webkamerama, uvítám připomínky k frekvenci ukládání. V současnosti se ukládají všechny 3 kamery každých 20 minut v rozmezí 5:00 - 21:00. Je to málo? Je to moc? Mám upravit frekvenci ukládání nebo časový rozmezí? Vyhovuje to takhle?
Průměrná velikost snímku je 50kb, 1den má cca 4mb, měsíc cca 120mb, rok asi tak 1,5GB, myslete na to ;o)Asi bych měl ještě doplnit, že si ukládám webkamery i sám na svém počítačí, taky co 20 minut, ale o 10 minut posunutý oproti archivu mo.ttnz.cz, takže ve finále jsem schopnej poskládat snímky z webkamer co 10 minutek.
Nějaký inteligentní prohlížení uložených obrázků nějak nejsem časově schopnej udělat
Speciální akci ukládání po minutě "demolice" vypnu tak za dva dny, snímky v archuvu nechám. BTW když to nevypnu, tak tahle jedna kamera udělá za rok 10 GB dat ;o)
To pp21: Já myslím, že časosběr po minutě na kameře 2 už nebude nutný. A ten běžný interval 20 min stačí. Zas tak rychle ti dělníci nemakaj Naopak pro úsporu místa a odstranění zbytečných prodlev u videí z kamer bych klidně posunul ulkádání z 5.00 na pozdější dobu. Teď v zimě stačí 8.00 v létě se uvidí. Totéž večer, po 18. hodině už se nic neděje, možná až v létě. Jinak hezká práce. Ta dnešní demolice byla na videu super.
Ahoj, na servru s mistem neni problem. Lepsi ukladat s vetsi frekvenci a pak mazat. Pro zrychleni videa se da pouzit vetsi framerate. Az dodelam statnice, tak to nejak zautomatizujeme.
Chtělo by to nějak vychytat, aby v případě nějaké zajímavé akce bylo možné jednoduše změnit frekvenci ukládání. Samozřejmě mazat se dá vždycky, ale většinou se to nesmaže a pak se v tom hůř prohrabuje Známe to, že...