1

(129 odpovědí, posláno do Komunikace mimo MO)

Rekonstrukce trati Smíchov - Rudná už nějáký čas probíhá.

2

(24 odpovědí, posláno do Když vůbec nevíme kam s tím...)

Já tam tedy vidím úplně stejnou ortofotomapu jako na zlatých stránkách... tedy z léta 2009. Nemluvě o tom, že ma webu magistrátu je to nechutně pomalé a není tam možnost zobrazit mapu přes celou stránku sad

3

(24 odpovědí, posláno do NEdopravní stavby)

Patrně mají na mysli nákupní centrum, které má být vybudované v rámci projektu "Smíchov City", který už má i schválenou změnu v Územním plánu a se začátkem stavby se zatím počítá na konec roku 2012. Do tohoto projektu spadá (krom kanceláří a bytů) i P+R parkoviště, škola, upravený výstup z metra Anděl i nově vybudované autobusové nádraží, které chtěl/chce developer posunout směrem ke Smíchovskému nádraží a vytvořit tam dopravní terminál propojený s metrem a tramvajemi, ale dopravní podník s tímhle záměrem nesouhlasí, takže aut. nádraží asi zůstane, tam kde je (i když v upravené podobě).

http://www.sekyragroup.cz/cz/projekty/r … rojektu-66

4

(352 odpovědí, posláno do Áčko do Nemocnice Motol)

S_M_Lomoz napsal:

BTW -  taková Radlická stála podle Metrowebu 306,5 MKčs a těch lidí tam jezdí ještě výrazně míň;-)

Tohle podle mě už moc neplatí. A to od tý doby, co tam stojí sídlo ČSOB. A ta prodloužená tramvajová trať asi taky udělala svý.

5

(87 odpovědí, posláno do NEdopravní stavby)

Pista napsal:

Už niekoľko mesiacov prebieha rozoberanie administratívnej buduvy v ulici Štětkova 18. Až minulý týždeň to začalo byť viditeľné z vonku, dovtedy sa práce odohrávali v interiéroch budovy. Predpokladám, že tú budovu postupne rozoberú celú. V minulosti tam o.i. mala priestory ČSOB.

Ano, původně se mělo jednat jen o rekonstrukci, ale ze statických důvodu se celý objekt zbourá a postaví se nová budova, tato:

http://img816.imageshack.us/img816/967/stetkova1.jpg

6

(129 odpovědí, posláno do Komunikace mimo MO)

před pár dny začala práce na skrývce i v západní části

7

(129 odpovědí, posláno do Komunikace mimo MO)

P_V napsal:

Když tak nad tím přemýšlím, k čemu tam vlastně ten mostík měl být? Potok je vedle.

Dost možná to mohl být podchod. V oblasti se ještě před revolucí plánovalo obrovské sídliště, snad větší jak "jižňák", pamatuji si i na zmínku o nemocnici, která měla být snad o kus východněji při odbočce z ulice Jeremiášova do Řeporyj. Kvůli tomuhle plánovanému sídlišti má(měla) také stanice metra "Stodůlky už od výstavby druhý západní východ, který byl po dlouhá léta nedokončený (do nedávné výstavby "Západního Města") a v tunelu je také nedokončené větvení trasy metra směrem na Krteň.

8

(5 odpovědí, posláno do NEdopravní stavby)

fotky + nějáké info také na skyscrapercity fórech: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=666872

9

(104 odpovědí, posláno do Tunel Blanka - ARCHIV)

tři fotky z dneška...

http://img13.imageshack.us/img13/8307/38025265.jpg

http://img13.imageshack.us/img13/2562/97367804.jpg

http://img13.imageshack.us/img13/4541/87476864.jpg