401

(159 odpovědí, posláno do Tunel Blanka - ARCHIV)

Tak se tam zitra podivam smile Behem brezna nebo dubna by snad mela zacit stavba prelozek (nebo driv?)

402

(5 odpovědí, posláno do Tunel Blanka - ARCHIV)

Tohle bylo na Aktualne.cz :-D

Kvůli stavbě této části vnitřního silničního okruhu nepojednou přes Letnou od příštího dubna tramvaje.

„Tramvaje budou ukončeny v provizorních stanicích,“ řekl Heroudek. Dodal, že provoz aut a autobusů hromadné dopravy zůstane v omezené míře zachován. Vozidla však budou jezdit po objížďce přes Letenskou pláň.

Letná je jednou z nejfrekventovanějších částí Prahy a auta tu už dnes v dopravní špičce stojí v dlouhých kolonách. Magistrát se ovšem neobává toho, že zde stavba tunelu způsobí dopravní kolaps.

„Ve směru z centra zachováme dva jízdní pruhy a rovněž ve směru do centra vybudujeme dva nové jízdní pruhy po provizorní komunikaci přes Letenskou pláň. Dopravní situace se tudíž oproti současnosti nezhorší,“ tvrdí Jan Heroudek z pražského magistrátu.



Ja bych rekl, ze slovo kolaps bude od dubna 2008 nejčastějším slovem, když se bude hovořit o Praze :-D

403

(5 odpovědí, posláno do Tunel Blanka - ARCHIV)

A to víš kasme z ověřených zdrojů? Protože v prezentované fázi 2. vůbec není vidět nový most přes vyústění SAT - kdežto na http://mo.ttnz.cz/wordpress/wp-content/ … /faze3.JPG most již je zobrazený. Další pochybnost vidím v dočasné pruhu (od Vypichu). Kdyby měla být komunikacemi i během stavby 4 pruhová, znamenalo by to částečné zasypání výkopu - není tam prostě místo na 4 pruhy!

Vizualizace vznikali s tím, že se bude stavět napřed Malovanka a pak někdy do budoucna Malovanka - Pelc Tyrolka, proto bych bral vše z rezervou sad

404

(10 odpovědí, posláno do Tunel Blanka - ARCHIV)

stanley napsal:

Zdravim priznivce MO. Mam maly technicky dotaz: Pri pohledu na fotografie rozestavene lavky mam pocit, ze tak jak je vysoka nyni by byla prilis nizko nad vozovkou brevnovske radialy... Bude se pilir lavky a potazmo cele schodiste u rybnika jeste zvysovat? Ze stavu, v jakem je soucasna betonaz, mam spis pocit, ze pozadovane vysky je jiz dosazeno... Takze jak to tedy bude? Bude pilir jeste o hodne vyssi, nebo bude vozovka zahloubena niz, nebo zdani klame? Diky za odpoved.

Ona současná křižovatka je výše položená než bude po dostavbě. To je dobře vidět i na novém mostě :  http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic … ewsIndex=1

405

(159 odpovědí, posláno do Tunel Blanka - ARCHIV)

Na Letné se stavba pěkně rozjela smile Už je tam pořádná jáma. Dosti mě rozesmála včerejší zpráva v novinách. "Začalo se stavět" - hmmm, jenže ono se začalo stavět před půl rokem a Malovanka před 2 roky a 3 měsíci smile