jenom takova zajimavost z vizualizace - dle namalovanych prechodu, neexistuje cesta mezi zastavkou smer centrum(ta s vytahem) a lavkou

aha, tak to jsem nepochopil co ma na mysli pod pojmem "Operna zed vnitrniho "doliku" " v souvislosti s tou fotkou, protoze na te to nevidim.
ale kdyz se podivate na tu pred odkazovanou vizualizaci, tak z ni mi vychazi, ze vypich-letna(rampa A nepletu li se) bude pekna "vana" tj sup dolu a tesne po odpojeni rampy  B smer do tunelu zase sup nahoru, protoze to vypada, ze az po tu zastavku to klesa stejne jako rampa B do tunelu(i dnesni silnice tam klesa).
nevim...

stanley napsal:

...ostre lame smerem dolu... To mi jednak nejak nesedi s vizualizaci, ale tu bych nebral tak vazne, spis to tak nejak vseobecne nechapu... kam az se chteji zahrabat?

ten zlom je naproso jasnej, vzdyt je to operna zed rampy I(pokud to dobre ctu) tj smer stresovice -> strahov a tam to pekne klesa

ad pruhy - jel jsem tam dnes, ještě to nespustili, přišlo mi, že ten mostek ještě není úplně finální, ale ta vozovka na rampě E a D vypadá luxusně.

Ad rampa D - podle mého názoru se sice nezdá,ale je tak minimálně o půl metru níže než původní vozovka, ne-li o metr, takže myslím, že se to tam vejde, navíc pokud si dobře pamatuju, tak rampa D je pro směr ze střešovic na břevnov, a podle mne tam moc kamiony poustet nebudou a rampa A - to povede spise tak, aby kamiony jeli po vnejsim okruhu pokud mozno, ale to je jen odhad...

Wizard_01 napsal:

určitě ... navrhuji nějaký masový náběh na info centrum, dotazů už mám plný sešítěk  :-))

Tak to sem pak určitě napiš pokud budou nějaké odpovědi, už se těším.

Mám několik otázek a nedokážu k nim najít odpovědi, proto prosím jestli by mi někdo byl schopen fundovaně odpovědět:
1) Rampa E, na kterou je převeden jeden pruh náhradní komunikace,  - vím že tunelová část je postavena a přikryta, ale ta rampa byla vyhloubena až k tunelu, něčím položena a zase zasypána(je vidět na té náhr. komunikaci, že ne úplně, neboť je tam takový terénní hup), nebo to kompletní vyhloubění rampy bude až po ukončení objezdu tímto směrem(tj. po etapě 2)?
2) Hloubení tunelů ke křižovatce hládkov - jak jsem pochopil ze včerejších videí, tak až po křižovatku hládkov budou hloubené tunely v profilu stávající komunikace, poté povedou až v podstatě k prašnému mostu trochu bokem(pod tím parkem) - už se ví jak se bude toto řešit, jestli se převede komunikace na jeden pruh a vyhloubí se jedna TT, přikryje se a opět se vyhloubí druhá, nebo povede objízdná trasa skrz obytnou zónu hádkov(přez nový, zatím nevyužívaný most překlenující výjezd ze Strahov. tunelu?Dík moc

707

(3 odpovědí, posláno do Poznámky k fotogalerii)

jasně, tak to je ok, omlouvam se za prudu.
netusim co je za tim za DB, ale jestli mysql, tak by mohlo pomoci SET NAMES, ale to jen tak strilim od boku.
se znakovou sadou sou vzdy potize.
tak preju at se to podari rychle obnovit, delate moc dobrou praci, da se nejak pomoct?

708

(3 odpovědí, posláno do Poznámky k fotogalerii)

Rád bych se zeptal, zda je chyba jen na mém přijímači, ale poslední dobou(ca od víkendu) mi galerie ukazuje takové ty typické české znaky(ů,í apod) jako paznaky, a nepomůže ani přenastavení znakové sady. Mám někde chybu?

709

(84 odpovědí, posláno do Tunel Blanka)

Tak tu máme zdá se další nadvýlom...
http://zpravy.idnes.cz/v-prazske-stromo … domaci_klu